Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Μέσι πήρε βίλα 11 εκατ. δολλαρίων στο Μαϊαμι!

Ο Μέσι πήρε βίλα 11 εκατ. δολλαρίων στο Μαϊαμι!

Το νέο παλάτι του Αργεντίνου κόβει την ανάσα με τη χλιδή και την τοποθεσία του

Είναι ο καλύτερος του κόσμου. Μετά την Ευρώπη κατακτά και την Αμερική. Λεφτά με ουρά. Τα αξίζει. Λίγες εβδομάδες μετά την άφιξη του στο Μαϊάμι έχει κανει την τοπική Ίντερ ένε από τα σημαντικότερα brand στον κόσμο.

Ο Λιονέλ Μέσι αποφάσισε ότι θα μείνει για καιρό στο Μαϊάμι.

Για το λόγο αυτό αγόρασε και μία βίλα. Και για να την κάνει δική του και να στεγάσει την οικογένειά του στις ακτές του Ατλαντικού ο Μέσι έδωσε σχεδόν 11 εκατομμύρια δολλάρια. Με ένα κλικ απο το κινητό του.

Ο Αργεντίνος σταρ αγόρασε μια έπαυλη με θέα στη θάλασσα στο Φορτ Λόντερντεϊλ, στην κομητεία Μπρόουαρντ (45 χιλιόμετρα ανατολικά) για 10,8 εκατομμύρια δολάρια.

Το παραθαλάσσιο ακίνητο στη γειτονιά Bay Colony του Φορτ Λόντερντεϊλ έχει έκταση 0,4 στρέμματα (περίπου 1.600 τετραγωνικά μέτρα) γης και δύο αποβάθρες 51 μέτρων, καθώς και μια πισίνα μπροστά στον ωκεανό, ένα γυμναστήριο, ένα σπα και μια ιταλική ντιζάιν κουζίνα, σύμφωνα με την real estate media «The Real Deal» (TRD).

Το νέο παλάτι του Λιονέλ Μέσσι.

Η κύρια σουίτα της έπαυλης που θα καταλάβουν ο Μέσι και η σύζυγός του, Αντονέλα, εκτείνεται σε έκταση 149 τετραγωνικών μέτρων. Το αρχοντικό, το οποίο χτίστηκε το 1988 και επεκτάθηκε το 2000, βρίσκεται περίπου 8 χιλιόμετρα από το στάδιο Drive Pink και το παρακείμενο προπονητικό κέντρο της Inter Miami στο Fort Lauderdale.

Ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα και η σύζυγός του απέκτησαν το ακίνητο, (με 976 τετραγωνικά μέτρα στέγασης και οκτώ δωμάτια), μέσω εταιρείας που διοικείται από τον διαχειριστή περιουσιακών στοιχείων του Μέσι, Αλφόνσο Νεμποτ, σύμφωνα με αρχεία στα οποία είχε πρόσβαση η TRD.

Στα τέλη του περασμένου Αυγούστου, ο Ισπανός μέσος Σέρχιο Μπουσκέτς, ο οποίος είναι πια με τον Μέσι στην Ίντερ Μαϊάμι, αγόρασε μια παραθαλάσσια έπαυλη για 8,7 εκατομμύρια δολάρια επίσης στην κομητεία Broward, συγκεκριμένα στην περιοχή γνωστή ως Sea Ranch Lakes.

Ο Μπουσκέτς, επίσης πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα, πλήρωσε περίπου 8,7 εκατομμύρια δολάρια για το σπίτι των 660 τετραγωνικών μέτρων, με επτά υπνοδωμάτια, έξι μπάνια και ένα γκαράζ για τρία αυτοκίνητα.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024