Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σάμαρης: «Μπορώ να παίξω τον ρόλο του μέντορα»

Σάμαρης: «Μπορώ να παίξω τον ρόλο του μέντορα»

Ο Ανδρέας Σάμαρης μίλησε για το επικείμενο ντεμπούτο του με την φανέλα της Κοριτίμπα και εξέφρασε την άποψη του ποως μπορεί να αποδειχθεί μέντορας για κάθε παίκτη της ομάδας.

Ο Ανδρέας Σάμαρης αποφάσισε να κάνει πριν από λίγες ημέρες το νέο μεγάλο βήμα της ποδοσφαιρικής του καριέρας, αφού υπέγραψε και ανακοινώθηκε από την Κοριτίμπα.

Ο Έλληνας μέσος και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας και σε σημερινές του δηλώσεις αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και σε αυτό.

«Για τους οπαδούς μας, μου έχουν μιλήσει οι συμπαίκτες μου, αλλά και οι άνθρωποι της διοίκησης. Καταλαβαίνω πως είναι ταραγμένοι επειδή η ομάδα βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, όμως ξέρω πως μπορούν να δώσουν το δικό τους σόου από τις κερκίδες και ελπίζω να το δω αυτό την Πέμπτη. Θέλουμε να ξεκινήσουμε την αντεπίθεση μας στην αναμέτρηση με την Μπαϊα και να τους δούμε χαρούμενους».

Ο Ανδρέας Σάμαρης είναι έτοιμος να κάνει το βήμα από τη θέση του ποδοσφαιριστή σε αυτή του προπονητή

Η βραζιλιάνικη ομάδα δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, κάτι που δεν αγχώνει τον 34χρονο.

«Η Κοριτίμπα εξαρτάται από την ίδια, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί κανείς για το τι κάνουν άλλες ομάδες» σημείωσε ο Σάμαρης.

Ενώ σχολίασε και την απόφαση του να συνεχίσει στην Βραζιλία: «Ήταν μια πολύ εύκολη απόφαση για μένα να έρθω στην Κοριτίμπα, κυρίως λόγω του πρότζεκτ που μου παρουσίασαν ο Αρτούρ Μοράες και ο Κάρλος Αμοδέο. Είμαι πλέον επικεντρωμένος στο να βοηθήσω τον σύλλογο να πάω σε άλλο επίπεδο κάτι που νιώθω πως είναι πολύ εφικτό», είπε ο Σάμαρης.

Μάλιστα, με την τεράστια εμπειρία του από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, θεωρεί πως μπορεί να έχει και έναν ρόλο μέντορα στην καινούρια του ομάδα.

«Μπορώ να παίξω αυτό τον ρόλο. Στην καριέρα μου πάντα παίζω αυτό τον ρόλο. Κάποιες φορές δουλεύει και κάποιες άλλες όχι. Νιώθω με τους νέους παίκτες στην ομάδα πως θα κάνουμε την διαφορά».

Sports in

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του εκτός έδρας αγώνα με την Άστον Βίλα

Συνεχίζεται την Κυριακή (28/4) η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα Άστον Βίλα – Ολυμπιακός, όπως ενημέρωσε η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024