Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ρουμανικά «σενάρια» για Λουτσέσκου

Ρουμανικά «σενάρια» για Λουτσέσκου

Δημοσιεύματα του ρουμάνικου Τύπου αναφέρουν πως η ομοσπονδία της χώρας θέλει τον προπονητή του ΠΑΟΚ για τον πάγκο της εθνικής Ρουμανίας

Μπορεί ο Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές στο παρελθόν πως δεν τον ενδιαφέρει ο πάγκος της εθνικής Ρουμανίας, ωστόσο σημερινά δημοσιεύματα από την χώρα του διατηρούν «ζεστή» την συγκεκριμένη υπόθεση και μπλέκουν για ακόμη μία φορά το όνομα του προπονητή του ΠΑΟΚ σε διάφορα σενάρια.

Αναλυτικότερα, η Ρουμανία βρίσκεται στην δεύτερη θέση στον όμιλό της στα προκριματικά του Euro 2024 και στο -2 από την πρώτη Ελβετία.

Στόχος φυσικά των Ρουμάνων είναι η πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024, ωστόσο σε περίπτωση που αυτό δεν επιτευχθεί τότε ο νυν ομοσπονδιακός προπονητής, Έντι Ιορντανέσκου, θα απολυθεί.

Εξαίτιας αυτού έκαναν την εμφάνισή τους σημερινά δημοσιεύματα από την Ρουμανία τα οποία συνεχίζουν να συνδέουν τον Ραζβάν Λουτσέσκου με τον πάγκο της εθνικής ομάδας της χώρας του.

Συγκεκριμένα, ο ρουμάνος δημοσιογράφος Χόρια Ιβανοβίτσι, αναφέρει πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ βρίσκεται ήδη στην λίστα εκείνων που θα αντικαταστήσουν τον Ιορντανέσκου στην τεχνική ηγεσία της Ρουμανίας.

«Θα σας πω ποιος θα αναλάβει εάν ο Έντι δεν φέρει αποτελέσματα. Αρέσει πολύ στον Μπουρλεάνου (σ.σ. πρόεδρος Ομοσπονδίας) και θα κάνει τα πάντα για να τον πάρει. Εάν δεν προκριθούμε νέος προπονητής θα είναι ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Μπουρλεάνου είναι φαν του και τον θαυμάζει πολύ» ήταν τα λόγια του Ιβανοβίτσι σχετικά με τον Λουτσέσκου.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024