Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ζαγκλής: «Το Mundobasket ήταν θεαματικό»

Ζαγκλής: «Το Mundobasket ήταν θεαματικό»

Ο γενικός γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής, μίλησε για το φετινό Mundobasket, τονίζοντας πως ήταν ένα θεαματικό τουρνουά.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ ολοκληρώθηκε με τον θρίαμβο της Γερμανίας που κέρδισε στον τελικό την Σερβία με 83-77 και στέφθηκε πρωταθλήτρια κόσμου.

Αφού ευχήθηκε στον μεγάλο άτυχο της διοργάνωσης, τον Σίμανιτς, ο γενικός γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής, μίλησε για όλο το το τουρνουά και την εντύπωση που του άφησε.

«Είχαμε ένα θεαματικό τουρνουά που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά σε τρεις χώρες, ένα τουρνουά που έπρεπε να προετοιμαστεί κατά τη διάρκεια του COVID-19 και με δύο περίπτερα που χτίστηκαν στην Τζακάρτα και την Οκινάουα και ένα περίπτερο εδώ στη Μανίλα που κατέγραψε το ιστορικό ρεκόρ των φιλάθλων.

Σύμφωνα με αυτό, σχολιάστε ότι στην Οκινάουα είχαμε 85% πληρότητα και πάνω από 60% στην Τζακάρτα. Όσον αφορά τις μεταδόσεις, στην Ιαπωνία, ο αγώνας με το Πράσινο Ακρωτήριο ήταν αυτός με την μεγαλύτερη τηλεθέαση φέτος, το Φιλιππίνες-Αγκόλα ήταν ο δεύτερος στις Φιλιππίνες, πάνω από το 40% καταγράφηκε στο Σλοβενία-Καναδάς και στο Νότιο Σουδάν-Πουέρτο Ρίκο , που πήγε στην παράταση.

«Είχαμε ένα θεαματικό τουρνουά» τόνισε ο ο γενικός γραμματέας της FIBA, Ανδρέας Ζαγκλής.

Επιπλέον, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον αντίκτυπο των κοινωνικών δικτύων, που έχει διπλασιάσει τις εντυπώσεις που καταγράφηκαν το 2019 με 10 δισεκατομμύρια χωρίς να υπολογίζουμε την τελευταία μέρα, η αφοσίωση έχει επίσης διπλασιαστεί με 260 εκατομμύρια, έχουμε τριπλασιάσει τα βίντεο που προβλήθηκαν, κάτι που είναι πολύ σημαντικό γιατί η εικόνα είναι αυτό που τραβάει την προσοχή και κάνει τους αυριανούς οπαδούς να θέλουν να πιάσουν μια μπάλα και πρέπει να σημειωθεί ότι σε μόλις δυόμισι εβδομάδες έχουμε αυξηθεί κατά περισσότερους από δύο εκατομμύρια ακόλουθους».

Sports in

Ελ Αραμπί: «Είμαστε γεμάτοι προσδοκίες»

Ο Μαροκινός επιθετικός εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση με την Άστον Βίλα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024