Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τέλος ο Λοράν Μπλαν από την Λιόν

Τέλος ο Λοράν Μπλαν από την Λιόν

Τέλος ο Λοράν Μπλαν από τον πάγκο της Λιόν, με τον 57χρονο Γάλλο τεχνικό να πληρώνει το κακό ξεκίνημα των «λιονέ» στην σεζόν (1 ισοπαλία – 3 ήττες).

Μία απόφαση που όλοι περίμεναν ανακοινώθηκε σήμερα Δευτέρα (11/09), με τον Λοράν Μπλαν να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της Λιόν, μετά το κάκιστο ξεκίνημα των «λιονέ» στο πρωτάθλημα το οποίο είχε δημιουργήσει γκρίνια και αμφισβήτηση.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου πήραν την απόφαση να απομακρύνουν τον Μπλαν από το τιμόνι της ομάδας, καθώς η Λιόν μετά από 4 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Ligue 1 βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα χωρίς νίκη.

Σύμφωνα με την «L’Equipe» εκείνος που θα διευθύνει τις προπονήσεις μέχρι να βρεθεί ο αντικαταστάτης του Λοράν Μπλαν, είναι ο Ζαν Φρανσουάλ Βουλιέ, ο οποίος ανήκει στην μέλος του προπονητικού επιτελείου του Μπλαν.

Πέρα από τις προπονήσεις, ο Βουλιέ θα αναλάβει ως υπηρεσιακός τεχνικός της Λιόν μέχρι η διοίκηση του συλλόγου να βρει εκείνον που θα δεχθεί να αναλάβει τον πάγκο της ομάδας και να αντιστρέψει την όλη κατάσταση άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η λίστα με τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Λοράν Μπλαν είναι μεγάλη, με τον Τζενάρο Γκατούσο να εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος να αναλάβει τα ηνία του Γαλλικού συλλόγου.

Ο Λοράν Μπλαν έμεινε για περίπου ένα χρόνο στον πάγκο της Λιόν, και έκατσε στην άκρη του πάγκου της για 37 παιχνίδια έχοντας μέσο όρο 1.65 βαθμών ανά ενενηντάλεπτο.

Sports in

«Ο Ιωαννίδης βρίσκεται στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας της Σπόρτινγκ»

Νέο δημοσίευμα στην Πορτογαλία το οποίο αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Φώτη Ιωαννίδη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024