Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Απέναντι στο Γιβραλτάρ η Εθνική για τρεις πόντους και… ηρεμία

Απέναντι στο Γιβραλτάρ η Εθνική για τρεις πόντους και… ηρεμία

Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει απόψε (21:45) το Γιβραλτάρ για την έκτη αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2024 στην Αθήνα, με στόχο τους τρεις βαθμούς και την ηρεμία μετά από την Ολλανδία.

Η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου υποδέχεται απόψε στην «Opap Arena» το Γιβραλτάρ, αναμέτρηση για την έκτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου των προκριματικών για το Euro 2024, που θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας.

Η ομάδα του Γκουστάβο Πογέτ θέλει να αφήσει πίσω της την τραγική εικόνα που είχε στο Αϊντχόφεν, η οποία έφερε ως αποτέλεσμα μια βαριά ήττα με 3-0 από την Ολλανδία.

Εκτάκτως κλήθηκε στην εθνική ομάδα και ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος

Η Ελλάδα έχει παραμείνει στους 6 βαθμούς μετά τις νίκες απέναντι σε Γιβραλτάρ (εκτός) και Ιρλανδία (εντός), όσους ακριβώς έχει και οι «οράνιε», οι οποίοι εκτός του ενός παιχνιδιού που έχουν λιγότερο, υπερτερούν της εθνικής μας ομάδας και στην ισοβαθμία.

Προβλήματα για τον Πογέτ

Ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κώστα Τσιμίκα, του Δημήτρη Κουρμπέλη αλλά και του Πέτρου Μάνταλου, οι οποίοι συμπλήρωσαν κάρτες στο ματς με την Ολλανδία.

Έτσι, λόγω των πολλών απουσιών στο χώρο του κέντρου, το τεχνικό επιτελείο της εθνικής ομάδας κάλεσε εκτάκτως στην αποστολή τον μέσο του Ολυμπιακού, Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 21:45, με την εθνική ομάδα να ζητά τη στήριξη του κόσμου, που όμως δεν φαίνεται να γεμίζει το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Sports in

Στον «αέρα» το Μακάμπι – Παναθηναϊκός λόγω του κόσμου των Ισραηλινών

Το Game 3 της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι στον… αέρα εξαιτίας των φιλάθλων των Ισραηλινών, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024