Αλληλεγγύη για Όλους: Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς
Πολλοί άνθρωποι στη Θεσσαλία μετά τις καταστροφικές πλημμύρες βρίσκονται σε δεινή θέση και χρειάζονται βοήθεια. Πού θα γίνει συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς και τι χρειάζονται
Η Αλληλεγγύη για Όλους βρίσκεται ξανά στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας να συνδράμει ανθρώπους που πλήττονται.
Με την στήριξη των δομών της χώρας βρέθηκε ήδη δίπλα στους πλημμυροπαθείς στέλνοντας εμφιαλωμένο νερό. Με τις καταστροφικές πλημμύρες της Θεσσαλίας να είναι ακόμη εν εξελίξει, χρειάζεται όλοι και όλες να βοηθήσουμε συνεισφέροντας με είδη πρώτης ανάγκης, ή καταθέσεις σε τράπεζες.
— Αλληλεγγύη για ‘Ολους – Solidarity for All (@solid4_all) September 8, 2023
Πώς μπορείτε να βοηθήσετε
Μπορείτε να βοηθήσετε είτε προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης στα σημεία συγκέντρωσής τους, είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό που δημιουργήθηκε για τον σκοπό αυτό.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).