Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Χαμός με Σπανούλη – «Τρελάθηκε» on air

Χαμός με Σπανούλη – «Τρελάθηκε» on air

Δημοσιογράφος της ΕΡΤ αποφάσισε να ρωτήσει τον Βασίλη Σπανούλη σχετικά με τις φήμες που τον συνδέουν με τον πάγκο της Εθνικής, με τον τεχνικό του Περιστερίου να αποχωρεί εκνευρισμένος...

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη κατάφερε να επικρατήσει με το εμφατικό 80-61 επί της ΑΕΚ στο πλαίσιο του τουρνουά Νίκος Φασούρας.

Ωστόσο αυτό που τράβηξε τα βλέμματα ήταν το περιστατικό που συνέβη μετά το τέλος της αναμέτρησης, όταν ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ προσπάθησε να αλιεύσει πληροφορίες από τον Βασίλη Σπανούλη, σχετικά με τις φήμες που συνδέουν τον ίδιο με τον πάγκο της Εθνικής ομάδας.

Το συγκεκριμένο εκνεύρισε αρκετά τον τεχνικό του Περιστερίου, με τον ίδιο να αποχωρεί φανερά εκνευρισμένος λέγοντας: «Μα σε παρακαλώ. Μιλάμε για το Περιστέρι τώρα».

Για την εμφάνιση της ομάδας του ανέφερε: «Να μην ενθουσιαζόμαστε ή να μην απογοητευόμαστε γρήγρο. Τι να μιλήσουμε για μπάσκετ όταν συμβαίνουν όλα αυτά στη χώρα μας. Είμαστε δίπλα στον κόσμο. Το μπάσκετ είναι σε δεύτερη μοίρα τώρα. Περνάει δύσκολες στιγμές ο κόσμος και μακάρι ο Θεός να βάλει το χέρι του να πάνε όλα καλά. Δε γίνεται άμεση προσαρμογή με δέκα παίκτες. Είναι πολύ νωρίς ακόμα στη σεζόν».

Δείτε το βίντεο

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024