Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
O κόσμος «πνίγεται» και ο Μπέος αγωνιά για το αν «τους γ@μησ@»

O κόσμος «πνίγεται» και ο Μπέος αγωνιά για το αν «τους γ@μησ@»

Ακούει κανείς τον Μπέο, σκέφτεται τον πλημμυρισμένο Βόλο - που τον ψήφισε - βλέπει και τις αυτοδιοικητικές να έρχονται και δεν ξέρει από... πού να φύγει

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας – για τους λάθος λόγους – ήρθε για μια ακόμα φορά ο Αχιλλέας Μπέος το Σάββατο, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

Μιλώντας για την φονική κακοκαιρία Daniel που «σάρωσε» την Ελλάδα, έχοντας αφήσει πίσω της τουλάχιστον δέκα νεκρούς και ανυπολόγιστες ζημιές στη Θεσσαλία, ο δήμαρχος Βόλου, η πόλη του οποίου επλήγη ιδιαίτερα από τις καταστροφικές πλημμύρες, επέστρεψε… δριμύτερος σε αυτό που όλοι γνωρίζουμε όταν δεν «φοράει» το δημαρχιακό «κοστούμι».

Έτσι, δήλωσε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ, επιστρατεύοντας το στομφώδες ύφος του, διατεθειμένος να δώσει τον μισθό του για 6 μήνες ή και για ένα χρόνο, προκειμένου – όπως λέει – να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ζημιών.

«Σας αγαπώ, φιλάκια»

Μάλιστα, με χαρακτηριστικό ύφος ζήτησε από τους 300 Έλληνες βουλευτές να δώσουν και εκείνοι «δύο μηνιάτικα» και να ανοίξει το κράτος ειδικό λογαριασμό για την βοήθεια των πλημμυροπαθών.

«Αν είναι μάγκες οι 300 στη Βουλή. σ’ αυτή την κρίση, ας αφήσουν δύο μηνιάτικα. Εγώ αφήνω ένα χρόνο. Να ανοίξει ειδικό λογαριασμό η κυβέρνηση. Έτσι βοηθάμε τον συνάνθρωπό μας. Αυτή είναι λύση άμεση», ανέφερε ο «μάγκας» – μιας και ο ίδιος δεν «αφήνει δύο μηνιάτικα», αλλά ένα χρόνο – δήμαρχος Βόλου.

Και έκλεισε τη σύνδεση ως άλλη… Μαρία Αλιφέρη στα «Τετράγωνα των αστέρων»: «Σας αγαπώ, φιλάκια» αποχαιρέτησε ο Μπέος προσωρινά.

Προσωρινά, καθώς πιστεύοντας ότι ολοκληρώθηκε η σύνδεση με τον σταθμό, ενώ το βίντεο ακόμα κατέγραφε, ο δήμαρχος Βόλου φαίνεται να γελάει και να αναφωνεί όλο καμάρι: «Τους γ@μησ@».

Μάλλον, τους βουλευτές εννοούσε… Γνήσιος φιλάνθρωπος, όχι αστεία.

Το σλόγκαν – γιατί σκλόγκαν κατάντησε – «τι ψηφίζουμε σε αυτή τη χώρα» επιβεβαιώνεται σε κάθε ευκαιρία και δεν κάνει διακρίσεις, δυστυχώς: εθνικές, αυτοδιοικητικές, ευρωεκλογές… όλοι οι «κουλοί» χωράνε!

Δείτε το βίντεο

Sports in

Ο άθλος του Ολυμπιακού και το απίστευτο 10/11 της Άστον Βίλα! (pic)

Η πιο ακριβή ενδεκάδα των ημιτελικών του Europa Conference League αποδεικνύει γιατί το «διπλό» που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο Μπέρμιγχαμ είναι ένας πραγματικός ποδοσφαιρικός άθλος

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024