Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Daniel: Οργή κατοίκων για το αποστραγγιστικό έργο που δεν δούλεψε ποτέ

Daniel: Οργή κατοίκων για το αποστραγγιστικό έργο που δεν δούλεψε ποτέ

Τι καταγγέλλουν οι κάτοικοι για έργα που δεν δούλεψαν ποτέ

Πληθαίνουν οι καταγγελίες των πολιτών για έργα που έχουν γίνει στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, αλλά έχουν αποτύχει. Μάλιστα, ένας κάτοικος κατήγγειλε στο Mega ένα αποστραγγιστικό έργο που έγινε μεν, αλλά δεν δούλεψε ποτέ.

Συγκεκριμένα, ο κάτοικος ανέφερε ότι «Πριν από περίπου δέκα χρόνια έγινε ένας ταμιευτήρας. Εγώ δούλευα σε αυτό το έργο. Το θέμα είναι πως μέχρι χτες δούλευε κανονικά, αλλά μετά σταμάτησε και δούλευε μόνο μία αντλία. Το έργο αυτό αποτελείται από 7 αντλίες, με την κάθε αντλία να έχει χωρητικότητα 140 χιλιάδες κυβικά μέτρα. Εάν δούλευαν οι άλλες 6 δεν θα είχαμε νερό εδώ. Το έργο έγινε μεν, αλλά δεν δουλεύει. Εάν δούλευαν όλες οι αντλίες, δεν θα είχε γίνει τίποτα».

Δείτε το βίντεο

Καταγγελίες κατοίκων για αποτυχημένα τεχνικά έργα

Ένας άλλος κάτοικος του Παλαμά, ο κ. Ιωάννης Θωμάς, κατήγγειλε στο in ότι είχε γίνει λάθος σε σπάσιμο αναχώματος με αποτέλεσμα τα νερά να κατευθυνθούν προς τα χωριά. Ανέφερε, συγκεκριμένα, ότι «Ο Παλαμάς έχει πλημμυρίσει από τα νερά που έσπασαν από το ανατολικό κομμάτι του ποταμού Φαρσαλίτη και δυτικά από τα νερά που είναι στην ίδια στάθμη που ήρθανε από τον ποταμό Καλέντζη».

Ακόμη, ο κάτοικος του Παλαμά είπε ότι δεν έσπασαν το ανάχωμα «από την πλευρά που δεν είχαμε πόλη», ενώ πρόσθεσε ότι «από από την πλευρά τους, τη δυτική, τα νερά θα πηγαίνανε μέσω της κλίσης του εδάφους στον συλλεκτήρα στο Κεραμίδι και εκεί υπάρχει και αντλιοστάσιο, το οποίο θα το τράβαγε (σ.σ. το νερό) με την ησυχία του, όσο καιρό και να έκανε. Θα το πήγαινε εκεί που έπρεπε να το πάει, στον Πηνειό».

Κάτοικος καταγγέλλει λάθος της Περιφέρειας

Πλημμυρισμένος ο Παλαμάς Καρδίτσας

«Θα φιλοξενούσαμε δηλαδή τα νερά αυτά μέσα σε ένα αγρόκτημα κατεστραμμένο για όσο καιρό θέλαμε. Θα είχαμε, όμως, σώσει το ανάχωμα που είναι στους οικισμούς Παλαμά, Μεταμόρφωση και Βλοχό και θα είχαμε την ασφάλεια των οικισμών. Με λίγα λόγια, όλος ο τόπος που έπαθε ζημιά βρίσκεται ανάμεσα σε δύο ποτάμια. Αντί η Πολιτεία να σπάσει, εφόσον δεν μπορούσε να τα διαχειριστεί, τα εξωτερικά αναχώματα και να κρατήσει τα χωριά και την πόλη ασφαλή, δυστυχώς έσπασαν τα εσωτερικά. Αυτό το καταγγέλλω δημόσια», είπε ο ίδιος.

Sports in

Μια βραδιά που την άξιζαν ο γίγαντας κόσμος του Ολυμπιακού και ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Η βραδιά στο «Βίλα Παρκ» και η μεγάλη νίκη επί της Άστον Βίλα, είναι ο ορισμός της ευτυχίας για τον κόσμο του Ολυμπιακού και τον πρόεδρό του

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024