Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λάβρος ο Πολάκης κατά περιφερειάρχη Θεσσαλίας: «Πού πήγαν τα λεφτά Αγοραστέ;»

Λάβρος ο Πολάκης κατά περιφερειάρχη Θεσσαλίας: «Πού πήγαν τα λεφτά Αγοραστέ;»

Δριμεία επίθεση εξαπολύει ο Παύλος Πολάκης στον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό κατηγορώντας τον για διασπάθιση κονδυλίων που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για αντιπλημμυρικά έργα

Μετά την πρωτοφανή καταστροφή που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel στη Θεσσαλία, αφήνοντας πίσω της νεκρούς, ο Παύλος Πολάκης του ΣΥΡΙΖΑ στρέφεται κατά του περιφερειάρχη Θεσσαλίας για την έλλειψη αντιπλημμυρικών έργων παρά το γεγονός ότι είχαν διατεθεί στην Περιφέρεια «ένας σκασμός λεφτά» όπως ο ίδιος τονίζει χαρακτηριστικά.

Με τη Θεσσαλία να έχει μετατραπεί σε λιμνοθάλασσα με ανυπολόγιστου κόστους ζημιές και ολική καταστροφή καλλιεργειών και περιουσιών ο Παύλος Πολάκης εγκαλεί τον Κώστα Αγοραστό για διασπάθιση κονδυλιών και τον καλεί να απολογηθεί «πού πήγαν τα λεφτά;», σημειώνοντας ότι παρά την εξασφάλιση υψηλής χρηματοδότησης για έργα, σε αντιπλημμυρικά έργα που θα μπορούσαν να έχουν σώσει την περιοχή, κατευθύνθηκαν μόλις 500.000 ευρώ.

«Που τα φάγατε και δεν κάνατε αντιπλημμυρικά έργα ούτε μετά τον ΙΑΝΟ του 2020;»

Δεν παραλείπει δε να αναφέρει την προειδοποίηση της Κομισιόν ήδη από το 2022 περί παραβίασης των κανόνων για τα αντιπλημμυρικά, γεγονός στο οποίο εστίασε και ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Η σκληρή ανάρτηση Πολάκη

Η Περιφέρεια δεν έκανε λάθη

Από την πλευρά του πάντως ο κ. Αγοραστος υποστηρίζει ότι δεν υπήρξαν λανθασμένοι χειρισμοί ή παραλείψεις από την Περιφέρεια.

Μιλώντας στο in ο Κώστας Αγοραστός από την πλημμυρισμένη περιοχή και απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την ύπαρξη ευθυνών της Περιφέρειας για την βιβλική καταστροφή, ο Κώστας Αγοραστός ήταν κατηγορηματικός ότι όλα έγιναν σωστά, και σε επίπεδο προετοιμασίας και σε επίπεδο υποδομών

«Δεν κάναμε κάποιο λάθος στην Περιφέρεια, όλα τα αντιπλημμυρικά έργα που κάναμε κρατήσανε, η Καρδίτσα κράτησε, ο Μέγας Ποταμός, η Νεάπολη στο Βόλο, οι καθαρισμοί κρατήσανε και γι’ αυτό, την πρώτη ημέρα που ήταν το νερό πιο πάνω και από τα προβλεπόμενα, άντεξε. Μετά όμως υπήρξε υπερχείλιση» σημείωσε, σπεύδοντας να προσθέσει ότι «εδώ δεν μιλάμε για πλημμύρα εκατονταετίας, αλλά για πολύ περισσότερο».

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024