Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έξυπνες αγορές: Όσα θα χρειαστείς για να αποκτήσεις τα πάντα φθηνότερα

Έξυπνες αγορές: Όσα θα χρειαστείς για να αποκτήσεις τα πάντα φθηνότερα

Βγάλε χαρτί και μολύβι και ετοιμάσου για τα πιο value for money ψώνια

Ποιος δεν αγαπάει το shopping; Σχεδόν όλοι λατρεύουμε να αγοράζουμε πράγματα για τον εαυτό μας με αποτέλεσμα πολλές φορές να κάνουμε άσκοπες και παρορμητικές αγορές καταλήγοντας με υπερφορτωμένες κάρτες ή άδειο πορτοφόλι.

Και όμως υπάρχει τρόπος να οργανώσουμε τις αγορές μας ψωνίζοντας έξυνα χωρίς το χόμπι αυτό να μας στοιχίζει.

Η οργάνωση άλλωστε είναι το ήμισυ του παντός. Γι αυτό πάρτε χαρτί και μολύβι και ετοιμαστείτε για τα πιο value for money ψώνια.

Ακολουθήστε αυτές τις παρακάτω συμβουλές αν θέλετε να να γίνετε έξυπνος αγοραστής!

1. Μην βιάζεστε!

Αν δείτε ενδιαφέροντα πράγματα, μην βιαστείτε να το αγοράσετε. Ειδικά αν θέλετε διαφορετικά πράγματα και πρέπει να επιλέξετε μόνο ένα. Ιεραρχείστε τις προτεραιότητες σας. Αν θέλετε να ανανεώσετε τον οικιακό σας εξοπλισμό ή να αγοράσετε καινούργιο smartphone ή tablet μπορείτε να περιμένετε ως τη Black Friday, που φέτος γιορτάζεται στις 24 Νοεμβρίου.

Λάβετε υπόψη ότι απίστευτες τιμές θα βρείτε και λίγες μέρες μετά δηλαδή στις 27 Νοεμβρίου στη Cyber Monday.

2. Συγκρίνετε τιμές

Αν θέλετε να αγοράσετε κάτι, προσπαθήστε να συγκρίνετε τις τιμές με το ίδιο πράγμα από διαφορετικές μάρκες. Εάν η ποιότητα και η λειτουργία είναι ίδια, μπορείτε να επιλέξετε αυτό με την καλύτερη τιμή.

Αφού συγκρίνετε τις τιμές, ο τρόπος πληρωμής καθορίζει επίσης εάν θα έχετε ακόμη μεγαλύτερη έκπτωση, για παράδειγμα χρησιμοποιώντας μια πιστωτική κάρτα. Στο SHOPFLIX.gr κάνοντας τις αγορές σας με κάθε κάρτα Visa κερδίζετε 10 ευρώ επιστροφή.

3. Ελέγξτε την ποιότητα

Για  τις ηλεκτρονικές αγορές, διαβάστε προσεκτικά την περιγραφή του προϊόντος, συμπεριλαμβανομένου του υλικού, του χρώματος και άλλων λεπτομερειών, ώστε να μην το μετανιώσετε. Για προϊόντα υγείας και ομορφιάς, βάλτε πρώτα την ποιότητα, ώστε το δέρμα σας να αποκτήσει το καλύτερο προϊόν.

4.Ορίστε έναν μηνιαίο προϋπολογισμό

Μπορείτε είτε να αγοράσετε πάρα πολλά αντικείμενα ταυτόχρονα τόσο συχνά που δεν σας μένει τίποτα εβδομάδες πριν τον επόμενο μισθό. Εάν αυτό το πρόβλημα σας φαίνεται γνωστό, ο ορισμός ενός μηνιαίου προϋπολογισμού μπορεί να είναι η μόνη διέξοδος. Το 5% του εισοδήματός σας είναι το συνιστώμενο μερίδιο.

5. Μάθετε ακριβώς τι χρειάζεστε

Δεν έχει νόημα να αγοράσετε παρόμοια που στο τέλος θα καταλήξετε να μην τα χρησιμοποιείται. Στην ιδανική περίπτωση, θα πρέπει να αποφασίσετε τι χρειάζεστε πριν ψωνίσετε. Πριν κάνετε τις αγορές σας από το διαδίκτυο βάλτε τα στο καλάθι των αγορών και δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας να το σκεφτείτε ξανά. Στην νέα εφαρμογή του SHOPFLIX.GR θα βρείτε εξατομικευμένες προτάσεις, αναλυτική σύγκριση μεταξύ προϊόντων ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να τα αποθηκεύετε στα αγαπημένα σας κοιτάζοντας την ατελείωτη γκάμα προϊόντων του SHOPFLIX.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024