Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στον Πειραιά: Κηδεύτηκε ο 36χρονος Αντώνης

Τραγωδία στον Πειραιά: Κηδεύτηκε ο 36χρονος Αντώνης

Κηδεύτηκε ο 36χρονος Αντώνης που έχασε τη ζωή του τόσο απάνθρωπα, στο Λιμάνι του Πειραιά το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Μέσα σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στον Άγιο Νικόλαο η κηδεία του Αντώνη Καρυώτη που τόσο βίαια και άδικα έχασε τη ζωή του το βράδυ της Τρίτης όταν απωθήθηκε στον καταπέλτη στο Blue Horizon στον Πειραιά με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα και να πνιγεί.

Τραγικές φιγούρες τα αδέρφια και οι στενοί συγγενείς του 36χρονου οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο αγαπημένος τους Αντώνης δεν βρίσκεται πλέον κοντά τους.

Η σορός του άτυχου 36χρονου έφτασε μέσα σε λευκό φέρετρο στον ιερό ναό στις 11 το πρωί, αφού νωρίτερα είχε φτάσει με το πλοίο της γραμμής στην Κρήτη.

Λιποθύμησαν συγγενείς του στην εκκλησία

Μάλιστα, όπως αναφέρει το cretapost.gr η αδελφή του και ο κουνιάδος του 36χρονου δεν άντεξαν και λιποθύμησαν. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με τους διασώστες να τους προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες

Με την στεναχώρια φανερά ζωγραφισμένη στα πρόσωπα τους και με ένα πελώριο γιατί στα χείλη τους, όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί για τον Αντώνη επαναλαμβάνουν συνεχώς πως επρόκειτο για ένα καλόκαρδο παιδί με αγνή ψυχή, πάντα με το χαμόγελο στα χείλη, που ποτέ δεν είχε πειράξει ούτε μυρμήγκι και που δεν του άξιζε αυτό το τραγικό τέλος.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Αγίου Νικολάου Αντώνη Ζερβό, το κλίμα στην περιοχή εξακολουθεί να είναι βαρύ, με τους συμπολίτες του άτυχου 36χρονου να μην μπορούν ακόμη να πιστέψουν όσα απάνθρωπα οδήγησαν στο θάνατό του, ζητώντας να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Παρόντες στην εξόδιο ακολουθία ήταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, ο Α’ αντιπρόεδρος του Κοινοβουλίου και βουλευτής Λασιθίου Γιάννης Πλακιωτάκης, η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη, η βουλευτής Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νίνα Κασιμάτη που εκπροσώπησε τον πρόεδρο και την Κ.Ο, αλλά και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.

Ανήρτησαν πανό στην κηδεία του – «Για τον Αντώνη η ζωή ήταν χαρά… Για εμάς τι?»

Φίλοι του αδικοχαμένου 36χρονου έφτασαν στον Ιερό Ναό και ανάρτησαν πανό για να διαμαρτυρηθούν για τον τρόπο που έχασε την ζωή του ο – πάντα χαμογελαστός – Αντώνης.

Τα πανό έγραφαν: «Για τον Αντώνη η ζωή ήταν χαρά, ομόνοια, αγάπη, συνεργασία. Για εμάς τι?» – «Δικαίωμα στην Διαφορετικότητα».

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πανό παρέμειναν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας καθ’ όλη τη διάρκεια της κηδείας.

Η οικογένεια του Αντώνη απαιτεί δικαιοσύνη

Να αποδοθεί δικαιοσύνη ζητά η οικογένεια του Αντώνη.

«Να μη βγουν από τη φυλακή ποτέ, να σαπίσουν εκεί μέσα θέλω», είπε η αδελφή του, Ειρήνη, εκφράζοντας τον θυμό της για το πώς σκοτώθηκε ο 36χρονος.

«Να κάτσουν ισόβια μέσα» λέει ο κουνιάδος του Αντώνη.

«Το έμαθα από τον αδερφό μου τον μεγάλο, τον Νικολή. Τι να πω; Κοντεύω να πέσω κάτω», έλεγε, κλαίγοντας, η αδελφή του 36χρονου.

Συγκλονισμένοι είναι και οι γείτονες του Αντώνη στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Νικολάου.

«Ήταν απάνθρωπο αυτό που έκαναν, ήταν ένα αθώο και καλό παιδί», λένε.

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για Λαμία: Χωρίς Κάρμο, Ορτέγκα και Γιόβετιτς (pic)

Έμειναν εκτός για να ξεκουραστούν ενόψει του ημιτελικού με την Άστον Βίλα, όπως επίσης και ο Ντόι με τον Ιμπόρα – Αναλυτικά η αποστολή για το ματς με Λαμία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024