Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Πιρς Μπρόσναν: Ο «Πράκτωρ 007» στη Λέσβο λόγω κακοκαιρίας Daniel

Πιρς Μπρόσναν: Ο «Πράκτωρ 007» στη Λέσβο λόγω κακοκαιρίας Daniel

Επισκέφθηκε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Απολιθωμένου Δάσους

Στο Σίγρι της Λέσβου «έφερε» η κακοκαιρία Daniel τον αγαπημένο ηθοποιό, πάλαι ποτέ Τζέιμς Μποντ, Πιρς Μπρόσναν.

Ο ίδιος και η παρέα του βρίσκονταν σε διακοπές με ιδιωτικό σκάφος. Η κακοκαιρία όμως Daniel τους ανάγκασε να αλλάξουν τα σχέδια τους και τους έστειλε το βράδυ της Τετάρτης, 6 Σεπτεμβρίου 2023, στον κόλπο του Σιγρίου. Προηγουμένως είχαν αποπλεύσει από την Καβάλα.

Πηγή φωτογραφίας: www.stonisi.gr

Νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, βρέθηκε στην Καβάλα ο Πιρς Μπρόσναν, μαζί με τον Καβαλιώτη στην καταγωγή Τζον Πολ Ντετζόρια και την παρέα τους.

Ο ίδιος επιβιβάστηκε σε πολυτελή θαλαμηγό το πρωί της Τρίτης για να ταξιδέψει στο Αιγαίο. Είχε φτάσει προηγουμένως με ιδιωτικό αεροπλάνο στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης «Μέγας Αλέξανδρος».

Ανέβασε φωτογραφία στο Instagram με την αγαπημένη του σύζυγο

Ένα από τα θρυλικά του πορτρέτα

Στη Λέσβο

Την Τετάρτη το πρωί, ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ επισκέφθηκε το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας του Απολιθωμένου Δάσους στο Σίγρι και έφαγε το μεσημέρι σε ταβέρνα της περιοχής. Δήλωσε εντυπωσιασμένος από τα μοναδικά εκθέματα που αντίκρυσε στο Μουσείο και δεν δίστασε να φωτογραφηθεί με τον Νίκο Καρύδη, εργαζόμενο στο Μουσείο Φυσικής ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους, όπως μετέδωσε το τοπικό μέσο ενημέρωσης, «Στο Νησί».

Ο Πιρς Μπρόσναν συνηθίζει να επισκέπτεται αρχαιολογικούς τόπους, μουσεία, καθώς και εκθέσεις ως λάτρης της τέχνης και της αισθητικής, αφού και ο ίδιος ζωγραφίζει.

Μάλιστα, κατά την περίοδο που η πρώτη του σύζυγος πάλευε με τον καρκίνο και τελικά έφυγε από τη ζωή, εκείνος στράφηκε στη ζωγραφική, προκειμένου να θεραπεύσει τον εαυτόν του και να αντέξει την εποχή του πένθους.

Η διαδικτυακή παρουσία του Πιρς Μπρόσναν

Πριν τρεις ημέρες, στον επίσημο λογαριασμό του δημοφιλούς πρωταγωνιστή στο Instagram, είχε ανεβάσει ο γοητευτικός ηθοποιός φωτογραφία με την αγαπημένη του γυναίκα, Keely Shaye Smith, γράφοντας χαρακτηριστικά προς τους φίλους και θαυμαστές ότι στέλνουν αγάπη σε όλους.

Οι διάσημοι φίλοι του ζευγαριού που τους ακολουθούν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανταποκρίθηκαν αναλόγως στο αισιόδοξο μήνυμα. Άλλωστε το ρομαντικό τους ειδύλλιο καλά κρατεί μέσα στο πέρασμα του χρόνου και είναι ένα από τα στοιχεία που τον κάνουν ακόμη πιο αγαπητό στο κοινό.

Συχνά στο προφίλ του, αναρτά φωγραφίες του με τη σύντροφό του, καθώς και στιγμιότυπα και εικόνες από έργα τέχνης από επισκέψεις του σε μουσεία και εικαστικές εκθέσεις.

Sports in

Οι μέρες και οι ώρες των Game 5 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Ανακοινώθηκαν οι μέρες και οι ώρες των Game 5 του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024