Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Με το βλέμμα στον Ολυμπιακό

ΑΕΚ: Με το βλέμμα στον Ολυμπιακό

Ο Κρίστιαν Γκάνεα θα συνεχίσει την καριέρα του στην πατρίδα του για λογαριασμό της Στεάουα Βουκουρεστίου, με τον Ρουμάνο μπακ να μιλά για την περιπέτεια της υγείας του και το δύσκολο διάστημα που έμεινε εκτός ποδοσφαίρου.

Η διακοπή του πρωταθλήματος θα λέγαμε πως έρχεται στο κατάλληλο χρονικό σημείο για την ΑΕΚ, μιας και ο Ματίας Αλμέιδα έχει την ευκαιρία να διορθώσει τα λάθη και τις όποιες ατασταλείες παρουσίασε η Ένωση σε αυτά τα πρώτα ματς της σεζόν.

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως με την επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων το σύνολο του Αλμέιδα θα κληθεί να δώσει τρία πολύ… σκληρά ματς κόντρα σε Ολυμπιακό (εντός), Μπράιτον (εκτός) και Παναθηναϊκό (εκτός).

Έτσι όπως είναι λογικό στην ΑΕΚ αναμένεται να δώσουν αρκετό βάρος σε αυτή την μίνι προετοιμασία, προκειμένου η ομάδα να δείξει ένα διαφορετικό πρόσωπο.

Όσον αφορά το «μέτωπο» των τραυματιών ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος τραυματίστηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αντβέρπ μπαίνει σιγά σιγά σε ρυθμό προπονήσεων, ενώ ο Ροδόλφο Πισάρο είναι καλύτερα από τον τραυματισμό του.

Αντίθετα η συμμετοχή του Γκατσίνοβιτς παραμένει εξαιρετικά αμφίβολη, ωστόσο στο στρατόπεδο της Ένωσης υπάρχει αισιοδοξία πως ο Σέρβος θα προλάβει να δώσει το παρών κόντρα στους ερυθρόλευκους.

Sports in

«Μπαμ» με Έσε στην Αργεντινή: Επιλογή του Μασεράνο ο μέσος του Ολυμπιακού

Ο Σαντιάγκο Έσε ετοιμάζεται να φορέσει το εθνόσημο της Αργεντινής. Και είναι προσωπική επιλογή του μεγάλου Χαβιέρ Μασεράνο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024