Σύγκρουση δύο φορτηγών πλοίων σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά της Κεφαλονιάς.
Ειδικότερα, τα δύο πλοία, ένα με σημαία Πορτογαλίας και ένα με σημαία Μάλτας, συγκρούστηκαν 4 ν.μ. νότια της Κεφαλονιάς, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, Γιάννη Αρτοποιό μετά τη σύγκρουση ξέσπασε φωτιά και χρειάστηκε να σπεύσουν στο σημείο δύο πλοιάρια του Πυροσβεστικού Σώματος, ένα από την Ηγουμενίτσα και ένα από την Πάτρα.
Όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή από το συμβάν δεν υπήρξε τραυματισμός, ενώ δεν προκλήθηκε και θαλάσσια ρύπανση στην περιοχή.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).