Παρασκευή 17 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κακοκαιρία Daniel: Βροχή τα μηνύματα από το 112 σε Μαγνησία, Καρδίτσα, Φθιώτιδα

Κακοκαιρία Daniel: Βροχή τα μηνύματα από το 112 σε Μαγνησία, Καρδίτσα, Φθιώτιδα

Απαγόρευση κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λαμία

Η κακoκαιρία Daniel συνεχίζει να χτυπά ανελέητα την κεντρική Ελλάδα με την Πολιτική Προστασία να καλεί τους κατοίκους πολλών περιοχών είτε να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους είτε να μετακινηθούν σε υψηλότερους ορόφους.

Νωρίς το βράδυ μήνυμα του 112 εστάλη στους κατοίκους της πόλης της Καρδίτσας προκειμένου να απομακρυνθούν από υπόγειους και ισόγειους χώρους λόγω πλημμυρικών φαινομένων που είναι σε εξέλιξη.


Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Αν βρίσκεστε στην πόλη της Καρδίτσας απομακρυνθείτε από υπόγειους και ισόγειους χώρους κτιρίων λόγω εξέλιξης πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Δύσκολες ώρες για πολλές περιοχές της Θεσσαλίας

Επίσης μήνυμα έλαβαν οι κάτοικοι του οικισμού Γ. Καραϊσκάκη Καρδίτσας και σε όσους βρίσκονται στην περιφερειακή Μουζακίου- ‘Αρτας προκειμένου να απομακρυνθούν προς το κέντρο Μουζακίου λόγω πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Εάν βρίσκεστε στον οικισμό Γ.Καραϊσκάκη και περιφερειακή Μουζακίου – ‘Αρτας απομακρυνθείτε προς το κέντρο Μουζακίου λόγω πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών»

Δύσκολη η κατάσταση και στην περιοχή του Αλμυρού Βόλου όπου οι κάτοικοι στις εργατικές κατοικίας Αγίας Βαρβάρας, κλήθηκαν να απομακρυνθούν προς το Δημαρχείου Αλμυρού

Νωρίτερα αντίστοιχο μήνυμα έλαβα οι κάτοικοι στο χωριό Κόμμα Φθιώτιδας προκειμένου να εκκενώσουν την περιοχή κινούμενοι τη Λαμία.

Νωρίτερα, η υπηρεσία της Πολιτικής Προστασίας είχε προχωρήσει στην απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λαμία λόγω των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Sports in

Ολοταχώς για sold-out η Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League

Τα πέντε χιλιάδες εισιτήρια για τον τελικό του Conference League, έχουν ήδη εξασφαλίσει οι φίλαθλοι της Φιορεντίνα και πάνε φουλ για sold out.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 17 Μαϊου 2024