
«Μπαμ» της Καρσίγιακα με Χίλιαρντ
Η Καρσίγιακα ολοκλήρωσε μία σπουδαία μεταγραφή, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάρουν Χίλιαρντ, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.
Μεταγραφή από το πάνω ράφι για την Καρσίγιακα, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Νταρούν Χίλιαρντ.
Ο πολύπειρος Αμερικάνος γκαρντ έμεινε ελεύθερος από την Μακάμπι Τελ Αβίβ ύστερα από ένα χρόνο στην ομάδα. Ο 30χρονος βρίσκεται στην Euroleague από το 2018 έχοντας αγωνιστεί σε Μπασκόνια(2018-2019) ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2019-2021) και Μπάγερν Μονάχου (2021-2022).
Σε 32 αγώνες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση κατέγραψε 5,6 πόντους, 1,4 ριμπάουντ και 1,1 ασίστ, ενώ σε 20 ματς στο πρωτάθλημα Ισραήλ είχε αντίστοιχα 9,5 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 1,6 ασίστ.
Darrun Hilliard Pınar Karşıyaka’mızda! ?❤️ #WelcomeDarrunHilliard @DHilliard6X pic.twitter.com/qAbvflA38b
— Pınar Karşıyaka (@KSKBasket) September 5, 2023
- Κεφαλονιά: Πώς έμαθε η μητέρα της Μυρτούς ότι η κόρη της ήταν νεκρή – Σπαρακτική η περιγραφή της
- Emily in Paris: Απόβαση στην Ελλάδα – Γυρίσματα στις Κυκλάδες, Λάκης Γαβαλάς και το ρίσκο του screen tourism
- Ο Λουί Αλτουσέρ και οι απορίες του υλισμού του αστάθμητου
- Δήμος Φιλιατών: Αίτημα για ειδικό ποσοστό εισαγωγής στις Πανελλαδικές για τους μαθητές της περιοχής
- Τενίστας δέχθηκε ποινή που του κόστισε το ματς και τα… διέλυσε όλα (vid)
- Τσουκαλάς για υποκλοπές: Θεσμική εκτροπή αν επικαλεστεί η κυβέρνηση το άρθρο 144 για να μην συσταθεί εξεταστική


