Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μιλουτίνοφ: «Σήμερα κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι – Ελπίζω να κάναμε περήφανο τον Σίμανιτς»

Μιλουτίνοφ: «Σήμερα κάναμε το καλύτερο μας παιχνίδι – Ελπίζω να κάναμε περήφανο τον Σίμανιτς»

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ σε δηλώσεις του μετά το ματς στάθηκε στην αμυντική λειτουργία της Σερβίας, το χαρακτήρισε ως το καλύτερο παιχνίδι τους στη διοργάνωση και έστειλε μήνυμα στον μεγάλο άτυχο, Μπόρισα Σίμανιτς.

Η Σερβία κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Λιθουανίας και με μια καταπληκτική εμφάνιση να πάρει το εισιτήριο για τον ημιτελικό του Mundobasket 2023.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών στην σημερινή νίκη, ήταν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, με το σέντερ του Ολυμπιακού να αναφέρει πως το σημερινό ήταν με διαφορά το καλύτερο παιχνίδι της Εθνικής του ομάδας στη διοργάνωση.

Ο Σέρβος «γίγαντας» στάθηκε τόσο στο αμυντικό κομμάτι της ομάδας τους, όσο και στην συγκέντρωση τους που έκανε σήμερα τη διαφορά, ενώ δεν παρέλειψε να στείλει το μήνυμα συμπαράστασης του στον μεγάλο άτυχο της διοργάνωσης, Μπόρισα Σίμανιτς, ο οποίος μετά από χτύπημα έχασε το νεφρό του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ:

«Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που μάς έστειλε μήνυμα ο Σίμανιτς και μάς είπε ότι αισθάνεται καλύτερα. Αυτό μας έκανε χαρούμενους και μας έδωσε ώθηση να παίξουμε με τόσο μεγάλη ενέργεια. Ελπίζω πραγματικά να τον κάναμε περήφανο.

Νομίζω ότι σήμερα κάναμε το καλύτερο παιχνίδι μας στο τουρνουά σε ό,τι αφορά την άμυνα. Η Λιθουανία έχει πολύ καλούς και ποιοτικούς παίκτες, με ικανότητα στο σκοράρισμα. Το έδειξαν απέναντι στις ΗΠΑ. Έπρεπε να κάνουμε το step-up. Κάναμε πολύ καλή δουλειά.

Για εμάς πάντα προέχει η άμυνα. Αυτή μας δίνει ενέργεια στην επίθεση. Αυτή είναι η ταυτότητά μας και πρέπει να την κρατήσουμε μέχρι τέλους. Όποια ομάδα κι αν αντιμετωπίσουμε στη συνέχεια θα είναι ένας πάρα πολύ καλός αντίπαλος. Δεν θα είναι εύκολο. Θα είναι δύσκολο όποιος κι είναι. Δεν είμαστε το φαβορί, οπότε πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε.

Ο Καναδάς έχει εκπληκτικούς παίκτες, το ίδιο και η Σλοβενία. Πρέπει να μείνουμε ταπεινοί, να ξεκουραστούμε τις δύο επόμενες μέρες. Θα είναι η πρώτη φορά που θα έχουμε τόσο χρόνο μέχρι το επόμενο παιχνίδι, οπότε πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα ημιτελικά.

Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε μέχρι τέλους για τον Σίμανιτς, αλλά θα είναι πολύ δύσκολο. Όλοι οι αντίπαλοι είναι δύσκολοι σε αυτή τη φάση, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον κάνουμε χαρούμενο και περήφανο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μιλουτίνοφ

Sports in

Η Ευρωλίγκα απαξιώνει το προϊόν της

Δεν νοείται ιδιαίτερα σήμερα, να υπάρχουν παραβάσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το χρόνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024