Νταλάρας – Πρωτοψάλτη: «Δύο φωνές, με μια καρδιά»
Οι δύο σπουδαίοι καλλιτέχνες σε μια εκρηκτική συνεργασία.
Ο Γιώργος Νταλάρας και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, δύο μεγάλοι καλλιτέχνες, ενώνουν επιτέλους τις φωνές τους, σε μία μοναδική μουσική συνάντηση, με μια καρδιά, στο Θέατρο Παλλάς, από την Τρίτη 14 Νοεμβρίου, για 5 μόνο συναυλίες, κάθε Δευτέρα και Τρίτη.
Μια μοναδική καλλιτεχνική συνύπαρξη
Η Άλκηστις και ο Γιώργος μετρούν πολλά χρόνια φιλίας, αγάπης και συνύπαρξης στη δισκογραφία, όταν τη δεκαετία του ’80 η Άλκηστις ερμήνευσε μοναδικά το Μάμπο Μπραζιλέϊρο στο δίσκο LATIN.
Σήμερα, «Με μια καρδιά», οι δύο κορυφαίοι ερμηνευτές θα συναντηθούν επί σκηνής, παρέα με δέκα δεξιοτέχνες σολίστες μουσικούς, με τραγούδια σταθμούς από την τεράστια δισκογραφία τους, αλλά και άλλα σπουδαία τραγούδια που διάλεξαν με ζήλο, με μεράκι και με μια καρδιά.
Πληροφορίες συναυλίας
Θέατρο Παλλάς
Πρόγραμμα συναυλιών
Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023
Δευτέρα & Τρίτη 20-21 Νοεμβρίου 2023
Δευτέρα & Τρίτη 27 -28 Νοεμβρίου 2023
Ώρα έναρξης: 21:00
Εισιτήρια
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ από 15€
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ
Κλείστε τα εισιτήριά σας ΕΔΩ
- ΗΠΑ: Ανεξάρτητη αρχή θα εξετάσει τη νομιμότητα των πληγμάτων εναντίον πλοίων σε Ειρηνικό και Καραϊβική
- Ενδοδημοτική συγκοινωνία για πρώτη φορά αποκτά ο Δήμος Ωραιοκάστρου
- Γερμανία: Κατέρρευσε πολυκατοικία μετά από έκρηξη – Αγνοούνται τρεις άνρθωποι
- «Η Βαλένθια έκανε πρόταση ανανέωσης στον Μοντέρο, που είναι κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό» (pic)
- Αναστάτωση από την έντονη οσμή αερίου στα νότια προάστια της Αθήνας
- Λίβανος: Νέα εντολή εκκένωσης από τις IDF – Ξεπέρασαν τις 3.000 οι νεκροί από τις ισραηλινές επιθέσεις

