
Αναβλήθηκε η δίκη για την Κιβωτό του Κόσμου
Η δίκη, που αναβλήθηκε λόγω κωλύματος στο πρόσωπο συνηγόρων υπεράσπισης, ορίστηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2023
Σε αναβολή για τις 11 Δεκεμβρίου 2023 οδηγήθηκε πρώτη δίκη για την υπόθεση της Κιβωτού του Κόσμου ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας, λόγω κωλύματος στο πρόσωπο συνηγόρων υπεράσπισης.
Πάνω από 10 θύματα στην υπόθεση, ενήλικες και ανήλικες, δήλωσαν δια των συνηγόρων τους, παράσταση υποστήριξης της κατηγορίας.
Η δίκη αναβλήθηκε λόγω αποδεδειγμένου, όπως είπε η εισαγγελέας της έδρας, κωλύματος των δύο συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων, οι οποίοι σήμερα έπρεπε να παραβρίσκονται στη δίκη για την υπόθεση της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, διαδικασία η οποία βρίσκεται στο κρίσιμο στάδιο της εξέτασης του πρώην αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Ν. Τόσκα.
- Παναγιώτης Νέστορας: Πήρε εξιτήριο από το Ιπποκράτειο – «Η απώλεια της γυναίκας μου να είναι η τελευταία από τέτοια άνανδρα χτυπήματα»
- Παιδιά έκαναν τσουλήθρα σε Ferrari 500.000 ευρώ – H αντίδραση του ιδιοκτήτη [βίντεο]
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για την Ολλανδία – Ποιους παίκτες πήρε μαζί του ο Μεντιλίμπαρ (pics)
- Ξέσπασε ο Μόντριτς: «Δεν μπορείς να δίνεις τέτοιο πέναλτι»
- Αύξηση σχεδόν 30% στους θανάτους στη Γαλλία κατά τον καύσωνα του Ιουνίου
- Εξελέγη το νέο προεδρείο του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής
