Δευτέρα 06 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τα κορίτσια του Ολυμπιακού ξεκίνησαν τη σκληρή δουλειά

Τα κορίτσια του Ολυμπιακού ξεκίνησαν τη σκληρή δουλειά

Με πολλή διάθεση και φιλοδοξίες, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού «μπήκε» στη σεζόν 2023-24.

Με πολλή διάθεση και φιλοδοξίες, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού «μπήκε» στη σεζόν 2023-24. Τα κορίτσια του Θρύλου ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά, με υψηλούς στόχους, το νταμπλ στην Ελλάδα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη, στο Challenge Cup.

Τη Δευτέρα (4/9) το απόγευμα, στις 19:00, οι «ερυθρόλευκες» συγκεντρώθηκαν στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» και πραγματοποίησαν την πρώτη τους φετινή προπόνηση, υπό τις οδηγίες του Σπύρου Σαραντίτη. Από την «πρώτη» του Ολυμπιακού στο Ρέντη απουσίασαν ο προπονητής Λορέντζο Μιτσέλι και οι διεθνείς αθλήτριες Μικαέλα Μλέινκοβα, Γιας Νίζετιχ και Μπιάνκα Φαριόλ (θα ενσωματωθούν το επόμενο διάστημα), ενώ το «παρών» έδωσαν οι Τζίνα Λαμπρούση, Μίλιτσα Κούμπουρα, Τζούλια Καράρο, Μελίνα Εμμανουηλίδου, Μαρία Τσιτσιγιάννη, Έμιλυ Κωνσταντέλλου, Κωνσταντίνα Βλαχάκη, Ευαγγελία Τάνη, Μαριαλένα Αρτακιανού, Ιφιγένεια Σαμπάτη, Παρασκευή Ζαφειρίου και Βάλια Δαγρέ. Τις αθλήτριες του Θρύλου καλωσόρισε στο κλειστό του Ρέντη ο τιμ μάνατζερ, Νίκος Κατσιούρας, ενώ από πλευράς διοίκησης, μίλησε ο Γενικός Αρχηγός, Γιάννης Δαλέζιος.

Σπύρος Σαραντίτης: «Πρώτα από όλα, να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο του βόλεϊ, να έχουν και να έχουμε υγεία. Και φέτος, το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ανταγωνιστικό, με πολύ καλές ομάδες. Η ομάδα μας είναι έτοιμη, μια πολύ καλή ομάδα, με πολλή όρεξη. Θα δώσουμε τα πάντα, ο καθένας από εμάς, για να κατακτήσουμε τους στόχους που ο Ολυμπιακός έχει βάλει».

Τζίνα Λαμπρούση: «Νέα σεζόν. Είμαι πολύ χαρούμενη που ξεκινάμε πάλι και φέτος εδώ. Νέα πρόσωπα. Ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε. Έχουμε κάποιες ελλείψεις, γιατί λείπουν κάποια κορίτσια και ο προπονητής, όμως πιστεύω ότι θα ενσωματωθούν πολύ γρήγορα στη δουλειά που θα κάνουμε εδώ. Ούσα αρχηγός αυτής της μεγάλης ομάδας του Ολυμπιακού, που έχουμε ζήσει πολύ ωραίες στιγμές, θέλω να πω ότι θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό, θα φτάσουμε την ομάδα εκεί όπου ανήκει».

Μαριαλένα Αρτακιανού: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στην ομάδα του Ολυμπιακού, μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια, πρωταγωνιστεί στο χώρο του βόλεϊ. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε με τις νέες μου συμπαίκτριες, να ξεκινήσουμε να δουλεύουμε σκληρά όλες μαζί και στο τέλος να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε».

Κωνσταντίνα Βλαχάκη: «Πρώτη μέρα σήμερα. Επιστροφή σε παλιά λημέρια για μένα, είμαι πολύ χαρούμενη που επέστρεψα στην ομάδα του Ολυμπιακού. Ξεκινάμε προετοιμασία, για να πετύχουμε τους στόχους μας, όλοι μαζί».

Μίλιτσα Κούμπουρα: «Γεια σε όλους! Είμαστε όλες ενθουσιασμένες που ξεκινάμε τη νέα σεζόν. Ξεκουραστήκαμε και είμαστε πεινασμένες για μία εξαιρετική χρονιά. Ελπίζω, ο κόσμος μας είναι στο πλευρό μας να μας στηρίξει. Πάμε Ολυμπιακέ».

Sports in

«Ο Ιωαννίδης βρίσκεται στην πρώτη θέση της μεταγραφικής λίστας της Σπόρτινγκ»

Νέο δημοσίευμα στην Πορτογαλία το οποίο αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας για τον Φώτη Ιωαννίδη

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 06 Μαϊου 2024