Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
H «απάντηση» του Φορτούνη

H «απάντηση» του Φορτούνη

Χθες απέναντι στη Λαμία ήταν το δικό του ρεσιτάλ.

Ηταν το τριήμερο που αρκετοί ασχολήθηκαν με τις κλήσεις του Πογέτ στην εθνική ομάδα. Ορισμένοι στάθηκαν στον Κωνσταντέλια, όπως ο ΠΑΟΚ που ξεσπάθωσε κατά του τεχνικού και των συνεργατών του. Αλλοι θυμήθηκαν τον Δουβίκα. ‘Η τους Αλεξανδρόπουλο, Βαγιαννίδη και Μανδά. Οι πάντες, όμως, σε ένα συμφώνησαν: αυτός ο Κώστας Φορτούνης δεν μπορεί να λείπει από τη γαλανόλευκη.

Κι όμως, τους πρόλαβε όλους: το πρωί της Παρασκευής γνωστοποίησε το «μέχρι εδώ» , αρνούμενος να αποδεχθεί την αδικία και λίγο μετά ο Πογέτ ανακοίνωσε ποιους θα υπολογίζει για τα ερχόμενα παιχνίδια της εθνικής. Η παραφιλολογία είχε ήδη αρχίσει. Ένα «κρύο» ευχαριστήριο μήνυμα από την ΕΠΟ, τοποθέτηση του μέσου και η ιστορία τελείωσε. ‘Η μήπως όχι; Εμενε κάτι. Να δείξει ο Φορτούνης , να θυμίσει καλύτερα, πως αν υπάρχει ποδοσφαιρικός …Θεός, αλίμονο αν δεν εκκινούσε στην ενδεκάδα. Το έκανε δύο 24ωρα μετά.

Χθες απέναντι στη Λαμία ήταν το δικό του ρεσιτάλ. Οι χρήστες των social μετά το εμφατικό 4-0 του Ολυμπιακού δεν σταμάτησαν τα εγκωμιαστικά σχόλια. Είτε αναφέρονταν στην ανάγκη «να βλέπουμε αυτόν τον καλλιτέχνη», είτε στις «μαγικές εμπνεύσεις», το θέμα είναι πως πάντα έβρισκαν λόγια προκειμένου να διατρανώσουν την εκτίμησή τους στον χαφ. Παρά τους σοβαρούς τραυματισμούς που έχει περάσει ο αρχηγός του Ολυμπιακού και λίγες εβδομάδες προτού συμπληρώσει τα 31 του χρόνια, επιβεβαιώνει πως «είναι ο κατά τεκμήριο ποιοτικότερος Ελληνας ποδοσφαιριστής».

Δεν κάνει πάσες. Χαϊδεύει τη μπάλα. Δεν εκτελεί κόρνερ ή φάουλ. Σημαδεύει τον συμπαίκτη του. Δεν περνά όλο το παιχνίδι από τα πόδια του. Ζωγραφίζει στο χορτάρι με τις αέρινες κινήσεις του. Εν ολίγοις, ξεκουράζει το μάτι του θεατή. Γι’ αυτό χαίρει εκτίμησης από τους πάντες. Από όλους; Ναι, πλην εξαιρέσεων. Μέσα σε αυτούς και ο Πογέτ.

Γιατί δεν χωράει στο σύστημά του… Κρίμα, γιατί οι ευρωπαϊκοί χοροί ταιριάζουν απόλυτα στην ιδιοσυγκρασία και τη φινέτσα του Φορτούνη. Μπήκε φουριόζος στη σεζόν μοιράζοντας ασίστ και βρίσκοντας δίχτυα σε κάθε ευκαιρία. Οι θαυμαστές του, στο εξής θα τον απολαμβάνουν μόνο με την ερυθρόλευκη. Και ‘ κείνος, έχει στόχο να δίνει ξανά «απαντήσεις».

Sports in

Η Χιρόνα «καθάρισε» την Μπαρτσελόνα με ανατροπή και έστεψε και μαθηματικά τη Ρεάλ (4-2)

Η Χιρόνα αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, τελικά έκανε την ανατροπή απέναντι στην Μπαρτσελόνα και πήρε το καταλανικό ντέρμπι (4-2).

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024