Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δύο ασίστ από τον Μέσι και νίκη για την Ιντερ Μαϊάμι

Δύο ασίστ από τον Μέσι και νίκη για την Ιντερ Μαϊάμι

Νέα νίκη για την Ίντερ Μαϊάμι με την υπογραφή του Λιονέλ Μέσι.

Με δύο ασίστ του Λιονέλ Μέσι, η Ιντερ Μαϊάμι επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 την πρωταθλήτρια του MLS, Λος Άντζελες FC, σημειώνοντας την πιο σημαντική νίκη της, από την ημέρα που απέκτησε τον πρωταθλητή κόσμου με την εθνική Αργεντινής.

«Αισθάνομαι καλά σωματικά», δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα ο Μέσι και πρόσθεσε: «Δόξα τω Θεώ μπορώ να συνεχίσω να παίζω και να βοηθάω την ομάδα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Και ελπίζω ότι θα συνεχίσουμε με αυτήν την δυναμική».

Μάλιστα, το δεύτερο γκολ της Ιντερ Μαϊάμι, ήταν αποτέλεσμα συνδυασμού τριών πρώην παικτών της Μπαρτσελόνα, καθώς ο Σέρχιο Μπουσκέτς έδωσε την μπάλα στον Μέσι, ο οποίος… σέρβιρε στον Ζόρντι Αλμπα για να σκοράρει μέσα από την περιοχή.

Ο -για πολλούς- κορυφαίος παίκτης όλων των εποχών… πρόσφερε και το τρίτο γκολ για τους φιλοξενούμενους στον Λεονάρντο Καμπάνια, από τον Ισημερινό, ο οποίος «σφράγισε» τον θρίαμβο της ομάδας του στο 83ο λεπτό.

Ωστόσο, η ομάδα του Μαϊάμι παραμένει στην 14η θέση της Δυτικής Περιφέρειας και σε απόσταση οκτώ βαθμών από την 9η θέση, που οδηγεί στα πλέι οφ, αλλά με δύο αγώνες λιγότερους.

Η άφιξη του επτάκις νικητή της «Χρυσής Μπάλας» έχει… μεταμορφώσει την ομάδα, που υπό την καθοδήγηση του, έχει σημειώσει 10 νίκες και έχει παραχωρήσει μία ισοπαλία σε 11 αγώνες.

Sports in

Γιατί η απουσία του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ «πληγώνει» τον Παναθηναϊκό… (vids)

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στο Βελιγράδι χωρίς τον Ερνανγκόμεθ, ο Εργκίν Αταμάν ψάχνει λύσεις για τη διπλή μάχη με τη Μακάμπι και η απουσία του Ισπανού είναι πολύ πιο σημαντική από όσο νομίζει κανείς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024