Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δικαστήριο του Σάο Πάολο διέταξε έρευνα για τον Άντονι, μετά την καταγγελία για κακοποίηση της συντρόφου του

Δικαστήριο του Σάο Πάολο διέταξε έρευνα για τον Άντονι, μετά την καταγγελία για κακοποίηση της συντρόφου του

Η υπόθεση της κακοποίησης της συντρόφου του από τον Άντονι βγαίνει ξανά στο προσκήνιο, με το δικαστήριο του Σάο Πάολο να «ανοίγει» την έρευνα.

«Χαμός» είχε γίνει στην Αγγλία, καθώς για ακόμη μια φορά ποδοσφαιριστής βγήκε στο προσκήνιο για τις εξωγηπεδικές του πράξεις και μάλιστα με βαριές κατηγορίες.

Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι, ο οποίος κατηγορείται από την πρώην κοπέλα του, ότι την κακοποίησε κατά τη διάρκεια της σχέσης τους.

Η υπόθεση είχε γίνει γνωστή πριν από λίγους μήνες, όμως πλέον το δικαστήριο του Σάο Πάολο προχωράει σε έρευνες ώστε να διαλευκάνει το ζήτημα.

Πιο συγκεκριμένα η Γκαμπριέλα Καβαλίν υποστηρίζει πως ο 23χρονος τις επιτέθηκε σωματικά πρώτη φορά τον Ιούνιο του 2022 μετά από «κρίση ζήλειας» όπως ακριβώς ανέφερε. Αιτία αυτού ήταν μια φωτογραφία της κοπέλας από νυχτερινό κέντρο, η οποία έκανε έξαλλο τον Βραζιλιάνο.

«Είπε ότι αν δεν έμενα μαζί του, δεν θα έμενα με κανέναν. Ότι ήμουν έγκυος στο παιδί του. Ή θα έμενα μαζί του ή εγώ, αυτός και το παιδί μας θα πεθαίναμε. Του είπα ότι είμαι έγκυος και ότι με φοβίζει, ότι έκανε την καρδιά μου να τρέμει. Έτρεμα από τον φόβο«, είπε χαρακτηριστικά η Καβαλίν.

Ενώ συνέχισε σε άλλο περιστατικό, στο οποίο ο Άντονι προσπάθησε να την χτυπήσει με γυάλινο αντικείμενο «Ο Άντονι κλείδωσε την πόρτα του σπιτιού και δεν με άφηνε να φύγω.

Έσπασε τα πράγματα μου, πήρε το διαβατήριο μου. Η μητέρα και ο πατριός του τον παγίδευσαν ακόμη και μέσα στο γήπεδο ποδοσφαίρου, είχε ένα γήπεδο ποδοσφαίρου μέσα στο σαλόνι του, περιτριγυρισμένο από έναν φράχτη.

Ήταν αναστατωμένος, προσπαθούσε να βγει από το γήπεδο με οποιονδήποτε τρόπο, μου πετούσε μπάλες ποδοσφαίρου, μου πετούσε ένα κινητό. Είπε ότι θα με σκοτώσει, ότι θα αυτοκτονήσει».

Το δικαστήριο του Σάο Πάολο ερευνά την υπόθεση, ενώ το βραζιλιάνικο μέσο UOL Esporte διαθέτει αρκετά βίντεο, φωτογραφίες και συνομιλίες, στις οποίες ο Άντονι απειλεί κόσμο.

Ένα από τα βίντεο της έρευνας δείχνει έναν τραυματισμό που αποκάλυψε τα οστά των δακτύλων της Γκαμπριέλα.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024