Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 91-80 της Κρκα στο πρώτο φιλικό σε σλοβένικο έδαφος με τα νέα αποκτήματα να πατάνε παρκέ για πρώτη φορά με τη νέα τους ομάδα.
Ο Εργκίν Αταμάν, παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρείται από μία αδιαθεσία στο στομάχι, βρέθηκε στον πάγκο των «πράσινων» μη θέλοντας να χάσει την πρώτη φιλική αναμέτρηση της σεζόν.
Ο Τούρκος τεχνικός μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής και είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.
Με ένα σερί 22-6 στο τέταρτο δεκάλεπτο το «τριφύλλι» κατάφερε να πάρει τη νίκη ξεκινώντας με τον καλύτερο τρόπο την προετοιμασία του. Ο επόμενος αγώνας για τον Παναθηναϊκό θα είναι κόντρα στην Τσεντεβίτα στις 7 Σεπτεμβρίου.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης. Παρακολουθήστε live στις 16:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης για την 3η αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD.
Το Σάββατο (18/4) ο Ολυμπιακός νίκησαν «ξεκούραστα» με 17-6 τον Πανιώνιο στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο του Πειραιά, για το ματς της 21ης αγωνιστικής της Water Polo League και έκαναν το «21 στα 21».