Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Οι αστέρες παίρνουν κατοικίδια από τα γυρίσματα - Δεν μπορούν να τα αποχωριστούν

Οι αστέρες παίρνουν κατοικίδια από τα γυρίσματα – Δεν μπορούν να τα αποχωριστούν

Το γατάκι της SJP. Ο τρομερός λύκος της Σόφι Τέρνερ. Ολόκληρος στάβλος αλόγων του Βίγκο Μόρτενσεν. Κάποιοι διάσημοι δεν μπορούν να αποχαιρετήσουν τα ζώα τους επί της οθόνης.

Τουλάχιστον κάποιος βγήκε κερδισμένος από αυτό το φιάσκο, που ήταν το And Just Like That. Και δεν εννοούμε την Κιμ Κατράλ, η οποία φέρεται να πήρε 1 εκατομμύριο δολάρια για το comeo της επιστροφής της, διάρκειας 71 δευτερολέπτων.

Όχι, ο πραγματικός νικητής της συνέχειας του Sex and the City ήταν το χαριτωμένο γατάκι της Κάρι Μπράντσο. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ανακοίνωσε ότι υιοθέτησε το αξιολάτρευτο γατάκι που είχε για κατοικίδιο της στην οθόνη.

Η πολύπαθη Τσε Ντίαζ – η οποία, όταν δεν ξεστόμιζε απαίσια γκαγκ ή δεν φιλοξενούσε απίθανα podcasts, εργαζόταν εθελοντικά σε καταφύγιο ζώων – χάρισε στην Κάρι ένα γατάκι που είχε σωθεί από τον δρόμο. Φυσικά, η τρελή με τα Manolo ηρωίδα το ονόμασε Shoe. To όνομα And Just Like Cat, που θα ήταν καλύτερο.

«Το όνομά του εκτός κάμερας είναι Lotus»

Στο Instagram, η SJP επιβεβαίωσε ότι έχει υιοθετήσει το χνουδωτό αιλουροειδές και στην πραγματική ζωή. «Το όνομά του εκτός κάμερας είναι Lotus» έγραψε. «Υιοθετήθηκε επίσημα από την οικογένεια Πάρκερ/Μπρόντερικ τον Απρίλιο. Αν σας φαίνεται γνωστός, είναι επειδή είναι».

Η Πάρκερ δεν είναι η πρώτη ηθοποιός που δεν άντεξε να αποχωριστεί τον τριχωτό της σύντροφο όταν τελείωσαν τα γυρίσματα.

Δείτε περισσότερους αστέρες της οθόνης που συνδέθηκαν τόσο πολύ με τους τετράποδους φίλους τους, που προχώρησαν στην υιοθεσία τους.

Ο τρομερός λύκος της Σόφι Τέρνερ

Η Tέρνερ έκανε το ντεμπούτο της στο Game of Thrones ως η φλογερή πριγκίπισσα του Winterfell, Σάνσα Σταρκ, σε ηλικία 14 ετών. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της πρώτης σεζόν του έπους φαντασίας, συμπάθησε τον Zunni, τον σκύλο Mahlek των Βόρειων Ινουίτ που υποδυόταν τη Lady, τον κατοικίδιο λύκο της Σάνσα.

Όταν η Lady σκοτώθηκε (φταίνε η Σέρσεϊ και ο Τζέφρι), η Τέρνερ έπεισε τους γονείς της να επανατοποθετήσουν τον Zunni. Δεν ήταν όλοι στην παραγωγή λυπημένοι που είδαν τον σκύλο να φεύγει. «Ο Zunni ήταν απαίσιος ηθοποιός» παραδέχτηκε η Τέρνερ. «Πραγματικά κακός στα γυρίσματα και δεν ανταποκρινόταν στις προσταγές. Ήταν έτοιμοι να τον απολύσουν».

Μην την αφήσετε να ξεκινήσει την ανάλυση χαρακτήρων για αυτές τις ντίβες τους δράκους.

Η σούπερ γάτα του Ντέιβιντ Νταστμάλτσιαν

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της συνέχειας της σειράς υπερηρώων «The Suicide Squad» της DC για το 2021 στον Παναμά, ένα αδέσποτο γατάκι του δρόμου τριβόταν συνεχώς στον Ντέιβιντ Νταστμάλτσιαν -ή αλλιώς τον Polka-Dot Man- ανάμεσα στις λήψεις.

Έγιναν φίλοι και ο ηθοποιός υιοθέτησε το χαμένο αιλουροειδές, δίνοντάς του το όνομα Bubblegum (πλήρες όνομα: Abner Bubblegum Polka Dot Cat).

Η σχεδιάστρια κοστουμιών Judianna Makovsky του έφτιαξε ακόμη και μια μικρογραφία στολής υπερήρωα. Ο Νταστμάλτσιαν δήλωσε ότι η Bubblegum ήταν «μια ευλογία για την οικογένειά μας και συνέβαλε καθοριστικά στη βοήθειά μας κατά τη διάρκεια της πανδημίας».

Το φακιδωτό άλογο του Μπρένταν Φρέιζερ

Στη μίνι σειρά γουέστερν «Texas Rising» του 2015, ο Μπρένταν Φρέιζερ πέρασε μεγάλο μέρος των γυρισμάτων πάνω σε άλογο. Αγάπησε το πιστό άλογό του Pecas, ένα γκρίζο ευνουχισμένο Percheron, του οποίου το όνομα είναι ισπανικό και σημαίνει «φακίδες».

Όπως είπε ο Φρέιζερ: «Ήταν ο συνεργάτης μου στην υποκριτική και ήθελα να τον κάνω καλά». Όταν τελείωσαν τα γυρίσματα, αγόρασε το άλογο και το πήρε σπίτι στην οικογένειά του. Ο Pecas ανέπτυξε βαθύ δεσμό με τον έφηβο γιο του Φρέιζερ, τον Γκρίφιν, ο οποίος ανήκει στο φάσμα του αυτισμού. «Είναι πλέον μέλος της οικογένειάς μας» δήλωσε ο ηθοποιός.

Η αγέλη σκύλων του Πολ Ο’γκρέιντι

Ο αείμνηστος κωμικός ήταν οικοδεσπότης της εκπομπής «For the Love of Dogs» του ITV για 11 χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων υιοθέτησε πέντε σκυλάκια. Στην προτελευταία του σειρά, ο Πολ Ο’γκρέιντι έσπασε το συμβόλαιό του για να σώσει άλλο ένα. Είχε βάλει ρήτρα που τον εμπόδιζε να παίρνει άλλα σκυλιά στο σπίτι, γνωρίζοντας ότι θα έμπαινε στον πειρασμό. Αυτό ξεχάστηκε όταν εντόπισε ένα αδέσποτο dachshund, που ονομαζόταν Sausage. Την πρώτη φορά που συναντήθηκαν, ο Ο’γκρέιντι παραδέχτηκε ότι βρισκόταν στην «επικίνδυνη ζώνη».

«Πώς τα πας με τα άλλα σκυλιά;» ρώτησε τον Sausage. «Αυτή είναι η μοιραία ερώτηση». Αφού την πήρε στο σπίτι του για μια εβδομάδα αναδοχής, παραδέχτηκε ότι η Sausage δεν έφυγε ποτέ, προς μεγάλη χαρά των τηλεθεατών.

Το γατάκι της Τίφανι Χάντις

Η κωμωδία «Keanu» των Keegan-Michael Key και Jordan Peele του 2016 είχε ως θέμα το απαχθέν ομώνυμο γατάκι – το οποίο υποδύονταν επτά όμοια αιλουροειδή που δανείστηκαν από τοπικά καταφύγια ζώων. Η συμπρωταγωνίστρια Τίφανι Χάντις συνδέθηκε τόσο πολύ με τις γάτες που υιοθέτησε μία όταν τελείωσε η παραγωγή, αλλάζοντας το όνομά της από Clementine σε Catatonic («γιατί όταν την κρατάς στην αγκαλιά σου, παθαίνει κατατονία»). Μεγάλωσε και έγινε ένα γεροδεμένο γατί, το οποίο εμφανίζεται τακτικά στο Insta της Χάντις.

Το πολύ νευρικό άλογο κούρσας της Λιζ Τέιλορ

Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του κλασικού «Ο αλήτης και η αμαζόνα» του 1944 σε ηλικία μόλις 12 ετών, η Ελίζαμπεθ Τέιλορ δημιούργησε στενό δεσμό με το άλογό της, τον The Pie. Το ιδιοσυγκρασιακό καθαρόαιμο, με πραγματικό όνομα King Charles, δάγκωνε τους πάντες στα γυρίσματα – εκτός από την Τέιλορ, στην οποία φερόταν ευγενικά.

Τα στούντιο MGM της έδωσαν το άλογο ως δώρο. Η Τέιλορ θυμήθηκε αργότερα: «Μου τον έδωσαν την τελευταία μέρα των γυρισμάτων. Είναι μια ανάμνηση που αγαπώ πολύ. Ποτέ δεν υπήρξε πιο γλυκό, πιο ευγενικό ζώο. Η φροντίδα του ήταν μια μεγάλη πηγή ευτυχίας. Η καρδιά μου εξακολουθεί να φουσκώνει όταν τον σκέφτομαι – και τον σκέφτομαι, συχνά».

Δείτε το βίντεο

Ολόκληρος ο στάβλος του Βίγκο Μόρτενσεν

Ο φιλόζωος ηθοποιός δεν έχει υιοθετήσει μόνο ένα άλογο από τα κινηματογραφικά του πλατό, αλλά τρία. Ως Άραγκορν στην τριλογία «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών», τον μετέφεραν σε όλη τη Μέση Γη το καφετί άλογο Brego και το καστανόχρωμο Hasufel. Αγόρασε και τα δύο, ώστε «να γίνουν φιλαράκια». Στην επόμενη ταινία του, το γουέστερν «Χιντάλγκο – Καλπάζοντας στην έρημο», ο Μόρτενσεν πέρασε τόσο πολύ χρόνο καβάλα στο πόνι TJ, που υποδυόταν το ομώνυμο mustang, που κατέληξε να το πάρει και αυτό στο σπίτι του. Φανταστείτε τους λογαριασμούς του σανού.

*Με στοιχεία από theguardian.com 

Sports in

Η Ευρωλίγκα απαξιώνει το προϊόν της

Δεν νοείται ιδιαίτερα σήμερα, να υπάρχουν παραβάσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με το χρόνο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024