Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παπαναστασίου: «Να αποδώσουμε τα μέγιστα για την κατάκτηση όλων των τροπαίων»

Παπαναστασίου: «Να αποδώσουμε τα μέγιστα για την κατάκτηση όλων των τροπαίων»

Ο διεθνής περιφερειακός στάθηκε στην ενίσχυση του ρόστερ και τους στόχους του Ολυμπιακού.

Για την προετοιμασία της ομάδας πόλο Ανδρών του Ολυμπιακού και την απαιτητική φετινή αγωνιστική σεζόν μίλησε ο Αλέξανδρος Παπαναστασίου.

Ο διεθνής περιφερειακός στάθηκε στην ενίσχυση του ρόστερ και τους στόχους του Θρύλου και τόνισε: «Το φετινό ρόστερ μας θεωρώ, πως είναι πάρα πολύ δυνατό, μπορώ να πω ίσως ακόμα καλύτερο από το περσινό, έγιναν προσθήκες που ταιριάζουν στο υπόλοιπο σύνολο.

Να μείνουμε συγκεντρωμένοι, να αποδώσουμε τα μέγιστα στο νερό, ώστε να φτάσουμε στους στόχους που έχουμε με τον Ολυμπιακό, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση όλων των τροπαίων».

Αναλυτικά, ο διεθνής πολίστας των νταμπλούχων Ελλάδας δήλωσε: «Η προετοιμασία της ομάδας μας έχει ξεκινήσει πολύ καλά, είμαι πολύ αισιόδοξος από τα πρώτα δείγματα που έχουμε σαν σύνολο. Είναι λογικό, ότι οι πρώτες μέρες είναι λίγο για προσαρμογή, μετά τη διακοπή που είχαμε, ώστε να επανέλθουμε, να μπούμε ξανά σε κανονικούς, υψηλούς ρυθμούς προπονήσεων.

Γενικά, το φετινό ρόστερ μας θεωρώ πως είναι πάρα πολύ δυνατό, μπορώ να πω ίσως ακόμα καλύτερο από το περσινό. Έγιναν κάποιες προσθήκες στο ρόστερ, που όχι μόνο είναι πάρα πολύ καλές ατομικά, αλλά ταιριάζουν και πάρα πολύ στο υπόλοιπο σύνολο της ομάδας και θεωρώ, πως θα δέσουν όπως πρέπει, για να είναι η ομάδα και μέσα στο νερό πάρα πολύ καλά, αλλά και εξωαγωνιστικά.

Όπως γνωρίζετε όλοι, η σεζόν που μας έρχεται, η σεζόν που ξεκινάει, είναι πολύ δύσκολη. Είναι μια Ολυμπιακή χρονιά, με ένα Ευρωπαϊκό και ένα Παγκόσμιο στη μέση, είναι πολύ απαιτητική. Θα έχουμε πολλούς αγώνες και με τους συλλόγους, αλλά και με την Εθνική μας ομάδα.

Ωστόσο, αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς ως αθλητές, ως επαγγελματίες αθλητές, είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, να αποδώσουμε τα μέγιστα στο νερό, ώστε να φτάσουμε στους στόχους που έχουμε θέσει, που με τον Ολυμπιακό δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση όλων των τροπαίων».

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024