Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Είδα από πρώτο χέρι ποιοι στάθηκαν στον Τσίπρα» - Η πρώτη ανάρτηση Κασσελάκη μετά το συνέδριο

«Είδα από πρώτο χέρι ποιοι στάθηκαν στον Τσίπρα» – Η πρώτη ανάρτηση Κασσελάκη μετά το συνέδριο

«Δεν είμαι δεξιά απόκλιση, είμαι ακριβώς το αντίθετο. Γιατί δεξιά απόκλιση είναι ό,τι συμφέρει τη δεξιά του κ. Μητσοτάκη», τονίζει ο Στέφανος Κασσελάκης στην ανάρτησή του

Την πρώτη ανάρτηση έκανε ο Στέφανος Κασσελάκης μετά την ομιλία του στο διαρκές συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, που επικύρωσε και τις πέντε υποψηφιότητες – μεταξύ των οποίων και η δική του – για την προεδρία του κόμματος.

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει στην ανάρτησή του στο Instagram ότι στάθηκε στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα μετά την πρώτη ήττα του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές και είδε «από πρώτο χέρι» ποιοι του στάθηκαν.

Μάλιστα, τονίζει ότι κάποιοι αντιδρούσαν στο άνοιγμα που έκανε ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην κοινωνία, θεωρώντας το «δεξιά απόκλιση».

Στην ανάρτησή του, η οποία συνοδεύεται και από βίντεο με σκηνές από επαφές του με πολίτες, αλλά και από το διαρκές συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κασσελάκης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Στα δύσκολα, μετά την πρώτη οδυνηρή ήττα, στάθηκα δίπλα στον Αλέξη. Αλωνίσαμε κάθε γωνιά της πατρίδας μας. Είδα από πρώτο χέρι ποιοι του στάθηκαν», σημειώνει και προσθέτει: «Και είδα ποιοι αντιδρούσαν στο άνοιγμα στην κοινωνία, θεωρώντας το δεξιά απόκλιση».

Όπως αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης, «δεξιά απόκλιση θεωρούν οι ίδιοι σήμερα και τη δική μου υποψηφιότητα. Εμένα τον ίδιο».

Για να επισημάνει: «Είμαι όμως το ακριβώς αντίθετο. Γιατί δεξιά απόκλιση είναι ό,τι συμφέρει τη δεξιά του κ. Μητσοτάκη».

Η ανάρτηση Κασσελάκη

Sports in

Το «άστρο» του Τσάμπι Αλόνσο: Δεν έχει υπάρχει αυτό που έχει κάνει φέτος η Λεβερκούζεν (vids)

Η Λεβερκούζεν σε 10 ματς στη φετινή σεζόν σε Μπουντεσλίγκα, Europa League και Κύπελλο έχει γλιτώσει την ήττα ή έχει πάρει τη νίκη με γκολ στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024