Η Ελεονώρα Μελέτη μάς καλωσορίζει ξανά από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου στις 07:40 στο ολοκαίνουργιο πλατό της αγαπημένης εκπομπής του MEGA που συνδυάζει αρμονικά την ψυχαγωγία με την ενημέρωση.
Με την αφοπλιστική της ειλικρίνεια και τη χαρισματική της αμεσότητα, η Ελεονώρα Μελέτη έρχεται να βάλει για τρίτη τηλεοπτική σεζόν το ξεχωριστό της στίγμα στην πρωινή ζώνη.
Μαζί της οι: Στέφανος Κωνσταντινίδης, Αφροδίτη Γραμμέλη, Θανάσης Πάτρας, Φλορίντα Πετρουτσέλι και η Νανά Παλαιτσάκη.
Σχολιάζουν τις ειδήσεις που απασχολούν την κοινή γνώμη, ανοίγουν «παράθυρο» στον λαμπερό κόσμο της σόουμπιζ, φιλοξενούν συνεντεύξεις με προσωπικότητες που ξεχωρίζουν και αποκαλύπτουν το παρασκήνιο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ.
Η Ελεονώρα Μελέτη είναι έτοιμη να μας πει την πιο δυναμική «MEGA Καλημέρα»!
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.