Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αποκάλυψη: Η ΕΛ.ΑΣ. είχε απαλλάξει τον 53χρονο αξιωματικό της Αστυνομίας στα Χανιά για τα ίδια αδικήματα που κατηγορείται τώρα

Αποκάλυψη: Η ΕΛ.ΑΣ. είχε απαλλάξει τον 53χρονο αξιωματικό της Αστυνομίας στα Χανιά για τα ίδια αδικήματα που κατηγορείται τώρα

Όταν ο 53χρονος δήλωνε «θύμα κακόβουλων συναδέλφων του»

Η ΕΛ.ΑΣ. είχε απαλλάξει την περίοδο 2007-2010 τον αξιωματικό των Χανίων που κατηγορείται τώρα για εκβιάσεις επιχειρηματιών, παρ ότι και τότε υπήρχαν αναφορές για παρόμοιες ενέργειες του.

Μάλιστα ο ίδιος είχε προχωρήσει τότε σε δηλώσεις για «αστήρικτες   κατηγορίες»  αλλά είχε στραφεί και εναντίον ΜΜΕ για «δυσφήμιση» του, τα οποία όμως απαλλάχθηκαν στο δικαστήριο.

Με την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. να εστιάζεται στις υψηλές προσβάσεις του στο εσωτερικό της Αστυνομίας και αν υπήρχαν περιπτώσεις  όπου φρόντιζε , με το αζημίωτο, για ευνοϊκές μεταθέσεις   συναδέλφων του.

Ο 53χρονος λοιπόν  αστυνομικός σύμφωνα με αποκαλύψεις και του «Βήματος» την περίοδο 2006-2007, φέρεται ότι είχε ζητήσει και τότε  χιλιάδες ευρώ από δύο συνιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων στα Χανιά, προκειμένου να μη “σφραγιστούν” για σειρά παραβάσεων».

Επιπλέον προ αρκετών ετών –είχε τότε τον βαθμό του ανθυπαστυνόμου-  είχε κατηγορηθεί ότι είχε επιχειρήσει να ανοίξει με έναν ιδιώτη μπαρ όπου θα απασχολούνταν και αλλοδαπές γυναίκες».

Όμως φαίνεται ότι η εσωτερική έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. τότε οδήγησε στην απαλλαγή του και ότι δεν είχε προχωρήσει σε οποιαδήποτε  παράνομη ενέργεια.

Μάλιστα και ο ίδιος ο κατηγορούμενος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. είχε προχωρήσει τότε  σε γραπτή δήλωση  τότε  όπου σημείωνε  ότι οι κατηγορίες εις βάρος του είναι «συκοφαντίες που θα καταρρεύσουν».

Παράλληλα  εμφάνιζε  τον εαυτό του ως «θύμα» διαρροών από «καλούς του συναδέλφους».

Όπως υποστήριζε ακόμη «είχε  αθωωθεί από την κατηγορία σύμφωνα με την οποία είχε επιχειρήσει να ανοίξει μπαρ, όπου θα απασχολούνταν αλλοδαπές, ενώ ο άνθρωπος που τον κατήγγειλε, ύστερα από δική του έγκληση έχει καταδικαστεί από το Εφετείο Πλημμελημάτων Κρήτης σε φυλάκιση ενός έτους».

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024