Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η αλλαγή που δεν βγήκε στον Γιοβάνοβιτς

Η αλλαγή που δεν βγήκε στον Γιοβάνοβιτς

Ορισμένες φορές το στοίχημα που βάζουν οι προπονητές δεν το κερδίζουν.

Εκτο ευρωπαϊκό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό. Με το αποτέλεσμα στο τέλος όχι το επιθυμητό. Ηττα από τη Μπράγκα, πάει να πει έξω από τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και μάλιστα εκεί που όλοι ευελπιστούσαν πως το Τριφύλλι θα έδινε το παρών στην κλήρωση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Ορισμένες φορές το στοίχημα που βάζουν οι προπονητές δεν το κερδίζουν. Το ρίσκο που παίρνουν δεν βγαίνει. Είναι η ιστορία με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και τα όσα άλλαξε σε ένα κρίσιμο ραντεβού των Πρασίνων.

Τι ακριβώς αποφάσισε ο Σέρβος προπονητής; Προσέξτε τη διαδρομή έως το ματς της Τρίτης. Κόντρα στη Ντνίπρο -1 ο ΠΑΟ είχε δίδυμο μπροστά σε ρόλο «πασέρ – σέντερ φορ» τους Τζούρισιτς και Σπόραρ. Τους ίδιους παίκτες εμπιστεύτηκε και απέναντι στη Μαρσέιγ, όπως και στο πρώτο ματς με τη Μπράγκα εκτός έδρας. Η μεταγραφή που τόσο διαφημίστηκε (Τζούρισιτς) , αυτός που τόσα έδειξε στα πρώτα παιχνίδια, μαζί με τον σέντερ φορ με την καλή εικόνα στην αρχή της σεζόν.

Αλλά στη ρεβάνς με τη Μπράγκα, ο Γιοβάνοβιτς θέλησε να ανακατέψει την τράπουλα! Όχι ρίχνοντας στη μάχη κάποιον άλλο παίκτη, ας πούμε τον Βέρμπιτς, ούτε επιλέγοντας τον Μπερνάρ σε διαφορετικό ρόλο. Κράτησε στον πάγκο τον Τζούρισιτς και μαζί με τον Σέρβο μεσοκυνηγό δεν είχε στο σχήμα ούτε τον Σπόραρ. Αποτέλεσμα; Εφτιαξε ευκαιρίες ο Παναθηναϊκός. Είχε τις δικές του πολύ καλές στιγμές. Το γκολ, όμως, δεν ήρθε. Μπορεί να έλειψε η τελική πάσα. Ισως πάλι να μην είχε την …αύρα του Τζούρισιτς, γιατί όταν μπήκε προς το τέλος του ματς, λες και πήραν ξανά ώθηση οι γηπεδούχοι.

Τελικά, έπαιξε ρόλο η επιλογή αυτή του κόουτς; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Τα δεδομένα αναλύουμε και το πώς κινήθηκε ο προπονητής, τι διάλεξε να κατεβάσει στο χορτάρι του Ολυμπιακού Σταδίου. Ζητούσε μια πιο σφιχτή ενδεκάδα και θέλησε να «χτυπήσει» προς το τέλος του αγώνα ή να βρει το γκολ με ηρεμία, ποντάροντας στο σύνολο και όχι τόσο στην ατομική , την ξεχωριστή ενέργεια.

Η συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ δεν είναι αυτό που θα ήθελαν οι περισσότεροι φίλοι του ΠΑΟ. Είχαν την προσμονή για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Το δε γκολ του Μπρούμα, ενός παίκτη που φόρεσε τα Ερυθρόλευκα του Ολυμπιακού πριν από δύο χρόνια και τον είδαμε στη Σούπερ Λίγκα, άφησε πικρή γεύση σε πολλούς στο πράσινο στρατόπεδο.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024