Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φίλης για Κασσελάκη: Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες και πολιτικούς του Instagram

Φίλης για Κασσελάκη: Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες και πολιτικούς του Instagram

«Δεν γνωρίζει καν ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε για τον Κασσελάκη, ο Νίκος Φίλης.

«Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες και πολιτικούς του instagram»: Με αυτό το σχόλιο, ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης, υποδέχτηκε την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη, για την προεδρία του κόμματος.

Μιλώντας στο Action 24, ο κ. Φίλης δήλωσε συγκεκριμένα ότι «έχουμε ανάγκη από πολιτικούς που δεν θα «φυτεύονται» από το Instagram και τα διάφορα συμφέροντα. Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες».

«Δεν γνωρίζει καν ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ»

«Πρέπει να δούμε τις θέσεις του», είπε και συνέχισε λέγοντας ότι «έχουμε ανάγκη από πολιτικούς που θα προκύπτουν μέσα από την κοινωνία».

«Δεν γνωρίζει καν ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», συμπλήρωσε ο Νίκος Φίλης, αναφερόμενος στον 5ο κατά σειρά υποψήφιο πρόεδρο του κόμματος.

«Δυστυχώς όχι στην Ελλάδα μόνο, αλλά διεθνώς και έρχεται και στην Ελλάδα, έχουμε το μοντέλο των πολιτικών του instagram. Των πολιτικών που ξαφνικά γίνονται γνωστοί από το instagram. Δεν έχουν καμία σχέση με την κοινωνία. Είναι περιηγητές κομμάτων. Άκουσα χθες τον κύριο Κασσελάκη, να υποστηρίζει τον κύριο Μητσοτάκη, όταν ήταν υποψήφιος για την προεδρία της ΝΔ. Δεν έχουμε ανάγκη από Μεσσίες, αλλά από πολιτικούς που θα δίνουν λόγο στην κοινωνία και δεν θα ‘’φυτεύονται’’ από τα instagram και τα διάφορα συμφέροντα», είπε το ιστορικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ερώτηση για το τι εννοεί με τον όρο «φύτεψαν» σχετικά με τον κ. Κασσελάκη, ο Νίκος Φίλης απάντησε ότι «δεν προκύπτει μέσα από τις ελληνικές πολιτικές διαδικασίες».

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024