
Η Zendaya φωτογραφίζεται ως Νίκη της Σαμοθράκης μέσα στο Λούβρο
Η ηθοποιός συμμετέχει στη νέα καμπάνια της Lancôme
Κόβει την ανάσα η Zendaya ως Νίκη της Σαμοθράκης για τη νέα καμπάνια της Lancôme για μια συλλογή προϊόντων μακιγιάζ.
Στο βίντεο της καμπάνιας η Zendaya περιφέρεται ανάμεσα σε αριστουργηματικά γλυπτά του Λούβρου μέχρι που φτάνει στη Νίκη της Σαμοθράκης.
Η ηθοποιός φορά ένα μαύρο φόρεμα το οποίο ανοίγει μπροστά από το άγαλμα και φαίνεται σαν να αλληλοσυμπληρώνονται.
«Για μένα, η στάση της Νίκης της Σαμοθράκης δείχνει μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση. Αποτελεί ένα ισχυρό σύμβολο και αυτό για ‘μένα είναι η αληθινή ομορφιά: να εμπνεόμαστε από τη δική μας ιστορία και να δώσουμε στον εαυτό μας φτερά και να τον ενδυναμώσουμε» αναφέρει η Zendaya σε ανακοίνωσή της, σύμφωνα με το fashionista.com.
Στην καμπάνια συμμετέχουν και άλλες σταρ που ποζάρουν σαν αρχαίες θεότητες, «αντιγράφοντας» τα εμβληματικά αγάλματα του μουσείου.
Η Amanda Seyfried ποζάρει σαν την Άρτεμι της Gabii, ένα άγαλμα μιας γυναίκας που πιθανώς αναπαριστά τη θεά Άρτεμι του κυνηγιού, και παραδοσιακά αποδίδεται στον γλύπτη Πραξιτέλη.
Το supermodel από την Κίνα, He Cong ντύνεται Αφροδίτη της Μήλου.
- Γάζα: Νέος στόλος με ανθρωπιστική βοήθεια αναχωρεί από τη Βαρκελώνη τη 12η Απριλίου
- ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για την Κεντρική Πολιτική Επιτροπή και τα Περιφερειακά Συμβούλια
- Ουκρανία: 2 νεκροί και δεκάδες τραυματίες εξαιτίας ρωσικών πληγμάτων
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Σε αποσύνθεση…
- Παρίσι: Goldman Sachs και Citi λένε στο προσωπικό να εργάζεται από το σπίτι – Φόβος τρομοκρατικής επίθεσης
- Σε μπελάδες ο Παναθηναϊκός για την εξάδα της Ευρωλίγκας (pics)






