Η Zendaya φωτογραφίζεται ως Νίκη της Σαμοθράκης μέσα στο Λούβρο
Η ηθοποιός συμμετέχει στη νέα καμπάνια της Lancôme
Κόβει την ανάσα η Zendaya ως Νίκη της Σαμοθράκης για τη νέα καμπάνια της Lancôme για μια συλλογή προϊόντων μακιγιάζ.
Στο βίντεο της καμπάνιας η Zendaya περιφέρεται ανάμεσα σε αριστουργηματικά γλυπτά του Λούβρου μέχρι που φτάνει στη Νίκη της Σαμοθράκης.
Η ηθοποιός φορά ένα μαύρο φόρεμα το οποίο ανοίγει μπροστά από το άγαλμα και φαίνεται σαν να αλληλοσυμπληρώνονται.
«Για μένα, η στάση της Νίκης της Σαμοθράκης δείχνει μια γυναίκα με αυτοπεποίθηση. Αποτελεί ένα ισχυρό σύμβολο και αυτό για ‘μένα είναι η αληθινή ομορφιά: να εμπνεόμαστε από τη δική μας ιστορία και να δώσουμε στον εαυτό μας φτερά και να τον ενδυναμώσουμε» αναφέρει η Zendaya σε ανακοίνωσή της, σύμφωνα με το fashionista.com.
Στην καμπάνια συμμετέχουν και άλλες σταρ που ποζάρουν σαν αρχαίες θεότητες, «αντιγράφοντας» τα εμβληματικά αγάλματα του μουσείου.
Η Amanda Seyfried ποζάρει σαν την Άρτεμι της Gabii, ένα άγαλμα μιας γυναίκας που πιθανώς αναπαριστά τη θεά Άρτεμι του κυνηγιού, και παραδοσιακά αποδίδεται στον γλύπτη Πραξιτέλη.
Το supermodel από την Κίνα, He Cong ντύνεται Αφροδίτη της Μήλου.
- ΟΗΕ: Υιοθετήθηκε το ψήφισμα του ΣΑ ΟΗΕ για ανανέωση της αποστολής της ειρηνευτικής δύναμης στην Κύπρο
- ΗΠΑ: Η NASA ανέβαλε την επιστροφή της στη Σελήνη – Αιτία, οι κακές καιρικές συνθήκες
- Η βαθμολογία της Euroleague μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στη Γαλλία
- Δημοσιεύθηκε email του Μασκ στον Έπσταϊν – «Πότε βολεύει να έρθω στο νησί σου» – «Θα στείλω ελικόπτερο»
- Βιλερμπάν – Παναθηναϊκός 78-79: Με κορυφαίο τον Κώστα Σλούκα οι «πράσινοι»
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 31.01.2026]




