
Προφυλακίστηκε ο εμπρηστής του Αυλώνα – Διαταγή για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη
Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 45χρονος που κατηγορείται για εμπρησμό στον Αυλώνα
Στη φυλακή οδηγείται, μετά την απολογία του στον ανακριτή, ο 45χρονος κατηγορούμενος για εμπρησμό από πρόθεση σε βαθμό κακουργήματος στην περιοχή του Αυλώνα.
Ο κατηγορούμενος αρνείται την κατηγορία που του αποδίδεται και φαίνεται να υποστηρίζει πως δεν υπάρχει βίντεο που να τον δείχνει να βάζει φωτιά.
Σύμφωνα με τον συνήγορο του κατηγορούμενου, Κωνσταντίνο Γώγο, ο εντολέας του αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και έτσι ο δικαστικός λειτουργός διέταξε την διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να διαπιστωθεί αν ισχύει ο ισχυρισμός του 45χρονου.
Σε περίπτωση που η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη διαπιστώσει ότι πράγματι ο κατηγορούμενος αντιμετωπίζει κάποια ψυχική νόσο, η κράτησή του θα συνεχιστεί στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού.
Τι βρέθηκε στο σπίτι του 45χρονου
Τουλάχιστον τρεις ενέργειες εμπρησμού με δράστη τον 45χρονο, που συνελήφθη στην περιοχή του Αυλώνα, ταυτοποιήθηκαν από την προανάκριση της Αστυνομίας, ενώ ιδιαίτερα επιβαρυντικά ήταν και τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στην κατ’ οίκον έρευνα που ακολούθησε.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Αστυνομία, στο σπίτι του 45χρονου βρέθηκαν προσανάματα, ένα φλόγιστρο και πευκοβελόνες.
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. επισημαίνεται ότι «συνελήφθη 45χρονος ημεδαπός, ο οποίος εντοπίστηκε στην περιοχή του Αυλώνα Αττικής. Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης εξακριβώθηκε πως ο ανωτέρω είχε θέσει φωτιά σε αρκετά σημεία στην ευρύτερη περιοχή του Αυλώνα. Έχουν ταυτοποιηθεί τουλάχιστον τρεις ενέργειες του δράστη. Σε κατ’ οίκον έρευνα, που διεξήχθη, ανευρέθησαν προσανάματα, ένα φλόγιστρο και πευκοβελόνες».
- Η Ιαπωνία τοποθετεί κάμερες για την παρακολούθηση αρκούδων στα βουνά, καθώς αυξάνονται οι επιθέσεις
- Ποινική δίωξη στους οπαδούς του Παναθηναϊκού – Αντιμέτωποι με 8 κακουργήματα
- Η νέα συμφωνία που ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός
- Πάμε μια βόλτα;: Μέσα στο ταξίδι ζωής της Δήμητρας Γαλάνη
- Ταϊλάνδη: Εντεκάχρονο παιδί έπεσε με φορτηγό σε θρησκευτική πομπή – Τουλάχιστον οκτώ βουδιστές μοναχοί νεκροί
- Δήμος Η.Π. Νάουσας: Ένταξη δύο παρεμβάσεων στο ειδικό πρόγραμμα αντιμετώπισης φυσικών καταστροφών

