Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μασάροβα – Σάκκαρη 2-0: Πρόωρος αποκλεισμός και στο US Open

Μασάροβα – Σάκκαρη 2-0: Πρόωρος αποκλεισμός και στο US Open

Μετά το Wimbledon και το Roland Garros η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο και του US Open, με ήττα από την Ρεμπέκα Μασάροβα με 2-0 (6-4, 6-4).

Η Μαρία Σάκκαρη αν και ήταν το φαβορί απέναντι στη Ρεμπέκα Μασάροβα αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων και αποκλείστηκε από τον πρώτο γύρο του US Open με 2-0 σετ (6-4, 6-4).

Η Ελληνίδα τενίστρια για ακόμη ένα major τουρνουά δεν μπόρεσε να αποδείξει πως δίκαια βρίσκεται μέσα στη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης, συνέχισε τις χαμηλές πτήσεις και η πορεία της στο αμερικάνικό όπεν διακόπηκε άδοξα από τον πρώτο μόλις γύρο.

Η Ισπανίδα νούμερο 71 της κατάταξης της WTA πέρασε στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης, εκεί οπού θα βρει απέναντί της, τη νικήτρια της αναμέτρησης, Σμιεντλόβα – Μπέιντλ.

Το ματς

Η Σάκκαρη ξεκίνησε πολύ δυνατά για να βρεθεί νωρίς μπροστά με 1-3 με δύσκολο break που πραγματοποίησε, για να κάνει και το 1-4 στη συνέχεια.

Κάπου εκεί κάποιος θα έλεγε πως εξαφανίστηκε από το κορτ, με την Ισπανίδα να της κάνει ένα επιμέρους 5-0 στα games και να φτάνει στην κατάκτηση του σετ με 6-4.

Η κακή αγωνιστική κατάσταση της Μαρίας φάνηκε και στο δεύτερο σετ που αν και στην αρχή ήταν απόλυτα ισορροπημένο με τις δύο τενίστριες να φτάνουν στο 3-3, ένα break της Μασάροβα άλλαξε την πορεία του σετ.

Ένα εύκολο love game για τη Μασάροβα έφερε το 5-3 και όλα έδειξαν πως η Σάκκαρη δεν θα είχε ελπίδα για το ματς.

Η Ελληνίδα τενίστρια μείωσε σε 5-4 λίγο πριν το τέλος του αγώνα, όμως η Μασάροβα που είχε αποκτ’ησει καλό ρυθμό με αρκετά winner στο δεύτερο σετ έφτασε στην κατάκτηση και του τελευταίου game που της χρειαζόταν για να πάρει το σετ και με 6-4 ξανά έκανε το τελικό 2-0.

Η Μασάροβα εκμεταλλέυτηκε το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που παρουσίασε η Σάκκαρη και πέρασε στον δεύτερο γύρο του US Open, στο οποίο παίζει για δεύτερη φορά στην καριέρα της, εκεί οπού θα βρει απέναντί της σαφώς πιο αδύναμες θεωρητικά τενίστριες από την Μαρία Σάκκαρη.

Sports in

Η ώρα της στέψης: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός στον… τελικό των τελικών

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (13:30) στον 5ο τελικό της Α1 Γυναικών με την σειρά στο 2-2 και την νικήτρια ομάδα να αναδεικνύεται ταυτόχρονα πρωταθλήτρια.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024