Έφτασαν στην Ελλάδα Τεντόγλου και Ντρισμπιώτη
Τα δύο Ελληνόπουλα έφτασαν στη χώρα μας με τα μετάλλιά τους κρεμασμένα στο στήθος.
Ο Μίλτος Τεντόγλου και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη επέστρεψαν στην Ελλάδα, μετά τη θριαμβευτική παρουσία τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανοιχτού Στίβου της Βουδαπέστης.
Ο «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο είχε στις… αποσκευές του το χρυσό μετάλλιο από το μήκος, το μοναδικό που έλειπε από τη «γεμάτη» πλέον συλλογή του, ενώ η Ντρισμπιώτη το χάλκινο στα 35χλμ βάδην.
Τους αθλητές υποδέχθηκαν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, με τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, και τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά.
- «Νόμος περί Εξέγερσης» – Το Πεντάγωνο προετοιμάζει 1.500 στρατιώτες για αποστολή στη Μινεσότα
- Ταϋγετος: Γλίστρησαν και έπεσαν σε χαράδρα – Δύσκολη η επιχείρηση απεγκλωβισμού των 8 ορειβατών – 4 τραυματίες
- Ψυχομαγεία, Ταρώ και Θάνατος – Ο Αλεχάντρο Χοντορόφσκι είναι έτοιμος να πεθάνει με έναν «μεγάλο οργασμό»
- Ηλιούπολη – Ολυμπιακός Β’ 1-0: Το γκολ του Μπλανκ έκρινε τον αγώνα
- Συρία: Στην κομβική πόλη Ράκα εισέβαλε ο κυβερνητικός στρατός – Μάχες με τους Κούρδους, ποιος ελέγχει τι
- Η ΑΙ μπορεί να προκαλέσει «μαζική ανεργία» στο Λονδίνο

