
Λάρισα: 8χρονος κυκλοφορούσε μόνος του και χωρίς μπλούζα στον ήλιο – Στο αυτόφωρο η μητέρα και η αδελφή του
Μία ηλικιωμένη γυναίκα εντόπισε το Σάββατο το μεσημέρι ένα 8χρονο αγοράκι, το οποίο περιφερόταν μόνο του και χωρίς μπλούζα στον Βρυότοπο στη Λάρισα.
Συναγερμός σήμανε στη Λάρισα το μεσημέρι του Σαββάτου όταν ένα αγοράκι 8 ετών εντοπίστηκε από μία ηλικιωμένη γυναίκα να κυκλοφορεί στον Βρυότοπο χωρίς μπλούζα και χωρίς τη συνοδεία ενηλίκου.
Στο σημείο έσπευσε αμέσως περιπολικό του Α.Τ. Τυρνάβου ώστε να παραλάβει το αγοράκι.
Το χρονικό
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η 53χρονη μητέρα του παιδιού εργαζόταν και είχε αφήσει την 24χρονη αδελφή του παιδιού να το προσέχει, καθώς θα απουσίαζε από το σπίτι.
Όπως φαίνεται όμως, η αδελφή του παιδιού έφυγε και εκείνη από το σπίτι, με αποτέλεσμα ο 8χρονος να βρει την ευκαιρία και να βγει έξω από το σπίτι τους στον Αμπελώνα.
Το παιδί είναι καλά στην υγεία του ενώ η αδελφή αλλά και η μητέρα του παιδιού συνελήφθησαν με την κατηγορία της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Στη συνέχεια, αφέθηκαν ελεύθερες με εντολή του Εισαγγελέα.
- Το «καλώς τον» του Τριάντη και η σιγουριά των Τζολάκη, Ρέτσου, Τζόλη
- Ο νόμος του Ισραήλ για τη θανατική ποινή σε Παλαιστινίους θα αποτελούσε έγκλημα πολέμου, σύμφωνα με τον ΟΗΕ
- Ξεκινούν εργασίες ανάπλασης στην παραλία Αυλίδας
- Ήχησαν τα πρώτα 112 για την κακοκαιρία Erminio
- Κωνσταντοπούλου: Τους 4 «ιδιώτες» τους πετάξανε σαν τα σκυλιά, ενώ είναι συνεργάτες τους – Ο Μητσοτάκης θυσίασε συνεργάτες, εργαλειοποιώντας τη Δικαιοσύνη
- Νέα δικογραφία ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν έχει έρθει το παραμικρό», λένε από τη Βουλή



