Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 25 Αυγούστου 2018, έπειτα από 13 χρόνια σχέσης. Η ευτυχία τους πολλαπλασιάστηκε όταν απέκτησαν τον γιο τους. Η Κατερίνα επέλεξε να παντρευτεί μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στον τόπο καταγωγής του αγαπημένου της, στο Μορφάκι Θεσπρωτίας με καλεσμένους μόνο συγγενείς και φίλους.

Μάλιστα την πρώτη της εμφάνιση ως νύφη εκείνη την ημέρα την έκανε με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο, αφού φορώντας το νυφικό της στον δρόμο για τη γαμήλια δεξίωση, έκανε το #shiggychallenge ή #kekechallenge που εκείνη την περίοδο γινόταν viral.

H ανάρτηση για την επέτειο

Το βράδυ της Παρασκευής (25/8) η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε ως αναδημοσίευση μια φωτογραφία από τον γάμο της με τον αγαπημένο της έξω από την εκκλησία.

Οι διακοπές με τον γιο

Αρχές Ιουλίου, η τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα άλμπουμ φωτογραφιών από τις καλοκαιρινές της διακοπές στην Ήπειρο.

«Το καλοκαίρι θέλει χρώμα και το χρώμα είναι χαρά!», έγραψε μεταξύ άλλων στην περιγραφή της φωτογραφίας η Κατερίνα Στικούδη που βάζει χρώμα στο καλοκαίρι της προς Ήπειρο μεριά.