Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μέγκι Ντρίο: «Αφήνει ένα πρότζεκτ η Καγιά και πάει και το παίρνει η Ηλιάνα»

Μέγκι Ντρίο: «Αφήνει ένα πρότζεκτ η Καγιά και πάει και το παίρνει η Ηλιάνα»

«Χείμαρρος» η πρώην παίκτρια του GNTM

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μέγκιο Ντρίο και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα δούμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Όπως τόνισε, το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM θα της λείψει η Βίκυ Καγιά ενώ αποκάλυψε ότι δεν της αρέσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην παρουσίαση.

«Η Βίκυ Καγιά θα μου λείψει πάρα πολύ. Είναι μια εικόνα που μου αρέσει πάρα πολύ, ένα μοντέλο που μου αρέσει και μια γυναίκα που δεν αλλάζει το στυλ της, δε προσπαθεί να μοιάσει σε καμία όπως κάποιες άλλες. Σαν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Νομίζω το έχουμε δει όλοι. Αφήνει ένα πρότζεκτ η Βίκυ Καγιά και πάει και το παίρνει η Ηλιάνα», είπε αρχικά στο «Καλοκαίρι Yes», ρίχνοντας τα καρφιά της.

Και πρόσθεσε: «Δε μου αρέσει η Ηλιάνα Γενικά στο κομμάτι της παρουσίασης. Τώρα τη βάλανε στο “Shopping Star” ακριβώς για να δημιουργηθεί αυτή η ίντριγκα ότι πήρε τη θέση της Καγιά ενώ δεν πήρε τη θέση της».

«Δεν θα τα πάει καθόλου στο Shopping Star, μπορεί να φέρει και 3-4% από εκεί που ήταν στο 22%», κατέληξε.

Από τον ΣΚΑΪ στο… STAR

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λοιπόν, τη νέα τηλεοπτική σεζόν αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ και μετακομίζει στο Star και το «Shopping Star», αντικαθιστώντας τη Βίκυ Καγιά.

Σε επίσημη ανακοίνωσή του, το κανάλι υπενθυμίζει πως η πρώτη φορά που συστήθηκε στο ευρύ κοινό, ήταν μέσω του Star.

Ανακοινώνεται πως «θα είναι η οικοδέσποινα του αγαπημένου Shopping Star και θα ζήσει μαζί με τους τηλεθεατές και τις υπέροχες παίκτριες το πιο απολαυστικό, το πιο χαρούμενο, το πιο διασκεδαστικό παιχνίδι μόδας! Η εντυπωσιακή Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκπροσώπησε τη νέα γενιά των Ελληνίδων supermodel στα πιο λαμπερά διεθνή fashion weeks. Αυτή την τηλεοπτική σεζόν, το δικό μας top model με το πολύπλευρο ταλέντο που παρακολουθεί τη μόδα διαχρονικά σε Ελλάδα και εξωτερικό, επιστρέφει εδώ όπου ξεκίνησαν, τηλεοπτικά, όλα».

«Με σήμα κατατεθέν το συγκλονιστικά πανέμορφο χαμόγελό της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καθημερινά θα δίνει συμβουλές για εντυπωσιακές εμφανίσεις, θα προτείνει νέα trends, θα προσφέρει στιλιστική – και όχι μόνο – έμπνευση, θα  δίνει την πιο σύγχρονη Shopping Star διάθεση», επισημαίνεται.

Sports in

Επιστροφή στο μέλλον για Ιμπόρα και Έμερι

Αν στην καριέρα κάθε ποδοσφαιριστή υπάρχει ένας icon προπονητής και το αντίστροφο, τότε το βράδυ της Πέμπτης στο Βίλα Παρκ, ο Ουνάι Έμερι και ο Βιθέντε Ιμπόρα θα έχουν πολλά να θυμηθούν ως alter ego ο ένας του άλλου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024