Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Britney Spears: «Σας προκαλώ να τα βάλετε μαζί μου!»

Britney Spears: «Σας προκαλώ να τα βάλετε μαζί μου!»

Την περασμένη εβδομάδα, ο εν διαστάσει πλέον σύζυγός της υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, επικαλούμενος ασυμβίβαστες διαφορές, μετά από έναν γάμο 14 μηνών.

Τις τελευταίες ημέρες η Britney Spears διανύει μια ιδιαίτερη περιόδο στην προσωπική ζωή της, καθώς ανακοινώθηκε το διαζύγιο της με τον Sam Asghari. Η τραγουδίστρια κάνει διαρκείς αναρτήσεις στο διαδίκτυο δίνοντας τις δικές της απαντήσεις και παρουσιάζοντας τη δική της οπτική.

Η προκλητική ανάρτηση

Στην τελευταία ανάρτηση της έστειλε μια αυστηρή προειδοποίηση μέσω του προφίλ της στο Instagram, καθώς δημοσίευσε ένα πορτρέτο της με τη λεζάντα:

«F*** with me … i dare you !!!» (“Σας προκαλώ να τα βάλετε μαζί μου“, σε ελεύθερη μετάφραση), προσθέτοντας ένα emoji με ορθωμένο το μεσαίο δάχτυλο.

Ο σέξι χορός

Η 41χρονη προβληματική ποπ σταρ μοιράστηκε επίσης με τους followers της και ένα «μονταρισμένο» βίντεο της ίδιας να χορεύει με σέξι εσώρουχα, το οποίο είχε αρχικά αναρτηθεί πριν ο εν διαστάσει σύζυγός της Sam Asghari υποβάλει αίτηση διαζυγίου.

Και τα προκλητικά εσώρουχα

Στο κλιπ, η 41χρονη χορεύει στους ρυθμούς του τραγουδιού «S.O.S.» της Γαλλίδας τραγουδίστριας Indila, ενώ εναλλάσσονται διάφορα εσώρουχα καθώς στριφογυρίζει.

H αποκαλυπτική αυτοβιογραφία που έρχεται τον Οκτώβριο

Παράλληλα η σταρ, η οποία έχει εξομολογηθεί ότι είναι σοκαρισμένη από τον χωρισμό της, θα κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά της με τίτλο «The Woman in Me» στις 24 Οκτωβρίου 2023.

Ωστόσο, ο πρώην σύζυγος της δεν θα μπορέσει να επωφεληθεί από κανένα μέρος του βιβλίου, ακόμη και αν η Spears αποφασίσει να μιλήσει για το τι οδήγησε στη διάλυση του γάμου τους έπειτα από μόλις 14 μήνες.

Sports in

Μεγαλώνει ο μύθος του Ολυμπιακού: 42ος ευρωπαϊκός τελικός

O oργανισμός του Ολυμπιακού συνεχίζει να γράφει ιστορία και μετά την τεράστια επιτυχία της ομάδας χάντμπολ, έφτασε τους 42 ευρωπαϊκούς τελικούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024