Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παιδικό δωμάτιο: 5 αλλαγές που θα βοηθήσουν το παιδί στη μελέτη

Παιδικό δωμάτιο: 5 αλλαγές που θα βοηθήσουν το παιδί στη μελέτη

Δημιουργήστε έναν χώρο όπου θα μπορεί να επικεντρωθεί στις σπουδές του.

Καλό φως, καθαρός αέρας και ελάχιστος θόρυβος – αυτές είναι οι θεμελιώδεις απαιτήσεις ενός αποτελεσματικού χώρου μελέτης. Ενώ οι περισσότεροι γονείς προσπαθούν να δημιουργήσουν την τέλεια γωνιά μελέτης για τα παιδιά τους, υπάρχουν πράγματα που μπορούν να κάνουν σε αυτόν τον χώρο για να τους παρακινήσουν και να τους κάνουν να απολαμβάνουν τη μελέτη.

Τα παιδιά συχνά συνδέουν συγκεκριμένους χώρους με συγκεκριμένες λειτουργίες. Ταυτίζουν τις κούνιες τους με την ώρα του ύπνου, τα παιδικά καρεκλάκια τους με τις ώρες γευμάτων και τα πάρκα με την ώρα παιχνιδιού. Καθώς το παιδί σας μπαίνει στο σχολείο, είναι επομένως σημαντικό να δημιουργήσετε έναν χώρο όπου θα μπορεί να επικεντρωθεί στις σπουδές του.

Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, ο χώρος της μελέτης του θα πρέπει να είναι πλήρως προσαρμοσμένος στις ανάγκες του. Στην πλατφόρμα του SHOPFLIX.gr θα βρείτε όλα όσα χρειάζεται ένα παιδικό γραφείο σε απεριόριστη ποικιλία και σε συμφέρουσες τιμές.

Επιλέξτε όλα όσα χρειάζεστε όσο και αν αυτά κοστίζουν και πληρώστε σε έως 60 άτοκες δόσεις.

Και μην ξεχνάτε ότι με κάθε σας αγορά μπορείτε να κερδίσετε απευθείας 10€ επιστροφή, με οποιαδήποτε κάρτα VISA.

Ξεκινήστε με το γραφείο

Επενδύστε σε ένα τραπέζι μελέτης που μπορεί να χρησιμοποιεί το παιδί σας για μερικά χρόνια.

Άλλωστε το κέντρο κάθε αίθουσας μελέτης ή χώρου εργασίας, το γραφείο είναι το πιο σημαντικό μέρος της οργάνωσης της μελέτης των παιδιών σας. Επιλέξτε ένα εργονομικά σχεδιασμένο γραφείο με ρυθμιζόμενο ύψος – αυτό θα επιτρέψει στο γραφείο να μεγαλώσει μαζί με το παιδί σας και θα σας γλιτώσει από την ανάγκη αντικατάστασης και αναβάθμισης.

Στην περίπτωση που δεν διαθέτετε μεγάλο χώρο στο παιδικό δωμάτιο επενδύσετε σε ένα γραφείο με βιβλιοθήκη μαζί. Δική μας αγαπημένη επιλογή το σετ γραφείου της Pakoworld.

Είναι ευρύχωρο, εργονομικό, αισθητικά άρτιο και ιδανικό για κάθε παιδικό δωμάτιο με στυλ και πρακτικότητα.

Διακοσμήστε το χώρο πάνω από το γραφείο του με ράφια σε μοντέρνα σχέδια.

Ανετο κάθισμα

Όπως και στον χώρο εργασίας σας, η παροχή μιας εργονομικής παιδικής καρέκλας που υποστηρίζει το παιδί σας και του επιτρέπει να κινείται εύκολα είναι ζωτικής σημασίας.

Και πάλι, θέλετε να αναζητήσετε κάτι που να είναι ρυθμιζόμενο σε ύψος, ώστε το παιδί σας να μην το ξεπεράσει τον επόμενο χρόνο!

Εξαιρετική επιλογή είναι η καρέκλα γραφείου της Woodwell, με πλάτη από ύφασμα mesh και μηχανισμό ανύψωσης.

Αν παιδί σας είναι μαθητής γυμνασίου ή φοιτητής θα βρείτε μια απεριόριστη ποικιλία σε καρέκλες στο SHOPFLIX.gr για το νέο του γραφείο.

Περισσότερο φως

Αν το παιδικό γραφείο του παιδιού δεν βρίσκεται κοντά στο παράθυρο θα πρέπει να προμηθευτείτε και ένα φωτιστικό γραφείου.

Τα φωτιστικά που είναι ειδικά σχεδιασμένα για γραφεία είναι τα πλέον κατάλληλα για μελέτη. Είναι συνήθως μικρά σε μέγεθος, με σύστημα περιστροφής και αλλαγής θέσης, ώστε να προσαρμόζεται κάθε φορά η απόσταση της λάμπας από το σημείο ανάγνωσης ή γραφής.

Αλλά και τα παλαιού τύπου επιτραπέζια φωτιστικά, που κατευθύνουν το φως προς τα κάτω, όταν συνδυάζονται με τη σωστή λάμπα είναι μια καλή επιλογή. Για εξαιρετικά μικρά γραφεία υπάρχει πάντα η λύση ενός φωτιστικού δαπέδου, το οποίο θα έχει κινητά σημεία ώστε το φως του να μπορεί να ακολουθεί τη θέση μελέτης του παιδιού.

Οργανώστε τον χώρο του

Αν θέλετε να είναι ολοκληρωμένο το  παιδικό γραφείο του παιδιού σας θα σας χρειαστεί μια βιβλιοθήκη, αλλά και κουτιά αποθήκευσης.

Ανάλογα πάντα με τον χώρο που διαθέτετε θα πρέπει να διαλέξετε και τη βιβλιοθήκη που θα βάζει τα σχολικά του βιβλία. Παιδικές βιβλιοθήκες θα βρείτε πολλές και σε διάφορα σχέδια.

Και είναι πολύ σημαντικό να βοηθήσουμε τα παιδιά μας να αγαπήσουν τα βιβλία και μπορούμε να τα βοηθήσουμε δημιουργώντας στο σπίτι ένα κατάλληλο χώρο.

Φτιάξτε στο σπίτι σας ένα reading corner επιλέγοντας είτε μίνιμαλ βιβλιοθήκες, είτε βιβλιοθήκες με μοντέρνο design.

Μην ξεχάσετε τα κουτιά αποθήκευσης ώστε να διατηρεί τακτοποιημένα τα παιχνίδια του.

Sports in

Ολυμπιακός – Λαμία 4-1: «Μάγος» ο Ποντένσε…

Ο Ολυμπιακός με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε, που είχε γκολ και ασίστ, επικράτησε με 4-1 της Λαμίας και πλέον στρέφει το βλέμμα του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Άστον Βίλα – Τσικίνιο, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλος τα άλλα τρία γκολ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024