Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τα πιο value for money tablet της χρονιάς

Τα πιο value for money tablet της χρονιάς

Διαλέξτε το tablet που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες

Ψάχνετε ένα tablet για την εργασία, το σχολείο σας ή για προσωπική χρήση; Αναζητάτε ένα tablet που θα αντικαταστήσει τον φορητό σας υπολογιστή ή θέλετε να χρησιμοποιήσετε το tablet σας για πολλά παιχνίδια και παρακολούθηση ταινιών, Μήπως απλά θέλετε ένα tablet  για να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο ή να τσεκάρετε τα mail σας και τα μηνύματα σας στα social media;

Με τόσα πολλά tablet στην αγορά, σίγουρα θα υπάρχει ένα που ταιριάζει στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας, αλλά πώς μπορείτε να βρείτε αυτό που είναι καλύτερο για εσάς;

Στο SHOPFLIX.gr θα βρείτε όλες τις απαντήσεις και μια απεριόριστη ποικιλία σε tablet για να διαλέξετε εκείνο που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες. Επιλέξτε όποιο εσείς θέλετε όσο και αν αυτό κοστίζει και πληρώστε σε έως 60 άτοκες δόσεις. Η πλατφόρμα χάρη στις έγκαιρες παραδόσεις της θα φροντίσει να σας στείλει το νέο σας tablet σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Και μην ξεχνάτε ότι με κάθε σας αγορά μπορείτε να κερδίσετε απευθείας 10€ επιστροφή, με οποιαδήποτε κάρτα VISA.

Και για να σας βοηθήσουμε ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο value for money tablet της χρονιάς.

Tablet Xiaomi Redmi Pad 10.61″ WiFi 4GB 128GB Moonlight Silver
Κάντε τα πάντα σε ένα pad, το οποίο ξεχωρίζει για το κομψό ενιαίο μεταλλικό σώμα (445 γρ. βάρος, 7,05 χιλ. πάχος), με συμμετρικά bezels που το κάνουν να φαίνεται και να είναι εκπληκτικό στη χρήση. Απολαύστε ταινίες, σειρές και βιντεοκλήσεις στην οθόνη 10.61” 90Ηz με εντυπωσιακό ήχο Dolby Atmos από τα 4 ηχεία. Χάρη στην μεγάλη μπαταρία 8000mAh θα διασκεδάζετε μαζί του όλη μέρα ξέγνοιαστα.

Η οθόνη του Xiaomi Redmi Pad 10.6″ έχει ρυθμό ανανέωσης στα 90 Hz, για να έχετε μία ομαλή εμπειρία θέασης. Παράλληλα, διαθέτει πιστοποίηση SGS χαμηλής οπτικής κόπωσης και εκπέμπει χαμηλό μπλε φως με πιστοποίηση TUV Rheinland, για να το χρησιμοποιείται με τις ώρες, χωρίς να κουράζονται τα μάτια σας. Επίσης, με τη διαίρεση οθόνης μπορείτε να μεταφέρετε γρήγορα αρχεία και εφαρμογές, δίχως να αλλάξετε άλλη, διευκολύνοντας έτσι τη διαδικασία.

Αγοράστε το

Tablet Amazon Fire HD 8 2022 8″ με WiFi 2GB / 32GB Μαύρο
Το Amazon Fire HD 8 (2022) απευθύνεται σε ανθρώπους που αναζητούν ένα οικονομικό και αξιόπιστο tablet για καθημερινή χρήση. Αυτό το tablet είναι κατάλληλο για χρήση από ανθρώπους που επιθυμούν μια συσκευή για αναπαραγωγή βίντεο, ανάγνωση βιβλίων και εφαρμογών, περιήγηση στο διαδίκτυο και επικοινωνία μέσω email και κοινωνικών δικτύων.

Επιπλέον, το Amazon Fire HD 8 (2022) είναι κατάλληλο για χρήση από παιδιά, καθώς διαθέτει προεγκατεστημένα παιχνίδια και εκπαιδευτικό περιεχόμενο, καθώς και γονικό έλεγχο για τη διασφάλιση της ασφάλειας των παιδιών. Επιπλέον, το tablet είναι κατάλληλο για χρήση σε ταξίδια, καθώς είναι ελαφρύ και εύκολο στη μεταφορά.

Αγοράστε το

Tablet Realme Pad 10.4″ 64GB WiFi Real Gray

Με λειτουργικό Android και οκταπύρηνο επεξεργαστή, το Realme Pad 10.4″ θα διευκολύνει την καθημερινότητά σας και θα σας συντροφεύει παντού.

Ο επεξεργαστής του Realme Pad 10.4″ είναι οκταπύρηνος, με ταχύτητα χρονισμού έως 2.0GHz και η GPU Mali G52 έως 950MHz. Αυτές οι δυνατότητες δείχνουν ότι πρόκειται για ένα τάμπλετ που έχει βελτιωμένες επιδόσεις στην απεικόνιση αλλά και ένα σταθερό ρυθμό ανανέωσης, έτσι ώστε να απολαμβάνεις στο έπακρο το gaming από αυτή τη συσκευή.

Το πάχος του Realme Pad 10.4″ είναι στα 6.9mm και το βάρος του στα 440 γραμμάρια. Επίσης, η εξωτερική κατασκευή του είναι μεταλλική και πρόκειται για ένα λεπτό και ελαφρύ τάμπλετ που μπορείτε να το μεταφέρετε πολύ εύκολα παντού. Είναι μια πολύ πρακτική συσκευή, στην οποία αποθηκεύεται σημαντικά αρχεία και δεδομένα και τα παίρνετε μαζί σας.

Αγοράστε το

Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8.7″ WiFi+4G 32GB Γκρι

Το Samsung Galaxy Tab A7 Lite απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα μικρό και ελαφρύ tablet που θα το παίρνουν παντού μαζί τους. Είναι κατάλληλο για την αναπαραγωγή βίντεο, την ανάγνωση e-books, την περιήγηση στο διαδίκτυο και τη χρήση των αμέτρητων εφαρμογών που είναι διαθέσιμες στο Android, καθιστώντας το ιδανικό για μαθητές, φοιτητές, επαγγελματίες, καθημερινούς χρήστες αλλά και μικρά παιδιά μέσω της πλατφόρμας Samsung Kids που διαθέτει.

Απολαύστε ταινίες και gaming στην ευρεία 8.7″ οθόνη του. Με ελάχιστα πλαίσια που προσφέρουν μεγάλη αναλογία οθόνης προς πλαίσιο και χωρίς να αυξάνεται το μέγεθος του tablet. Χάρη στο άνετο συμπαγές σχέδιό του, μπορείτε να το κρατάτε άνετα στα χέρια σας ώστε να απολαμβάνετε το gaming.

Αγοράστε το

Tablet Samsung Galaxy Tab A8 10.5″ με WiFi & Μνήμη 32GB Silver
Το Samsung Galaxy Tab A8 διαθέτει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όπως η μεγάλη οθόνη 10.5” και οι εξαιρετικές επιδόσεις χάρη στον οκταπύρηνο επεξεργαστή, ενώ ο λεπτός και ελαφρύς σχεδιασμός του είναι ιδανικός για οποιαδήποτε χρήση, είτε πρόκειται για εκπαίδευση, ψυχαγωγία ή επικοινωνία. Σας προσφέρει μια συναρπαστική φορητή εμπειρία, ενώ συνδέεται απρόσκοπτα με άλλες Samsung Galaxy συσκευές.

Από επικά βίντεο μέχρι περιεχόμενο how-to για το αγαπημένο σας χόμπι, το Samsung Galaxy Tab A8 σας προσκαλεί σε έναν ευρύτερο κόσμο μέσω της μεγαλύτερης και πιο συναρπαστικής εμπειρίας προβολής.

Πηγαίντε σε άλλο επίπεδο την εμπειρία διασκέδασής σας, καθώς τα τετραπλά ηχεία Dolby Atmos® με πολυκάναλο ηχοσύστημα φανερώνουν τις λεπτομέρειες του ήχου με διαύγεια και βάθος. Το Samsung Galaxy Tab A8 ανοίγει έναν κόσμο περιεχομένου, παιχνιδιών και δραστηριοτήτων.

Αγοράστε το

Sports in

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το σπουδαίο παιχνίδι με την Άστον Βίλα (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024