Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΟΦΗ – Άρης 3-2: Μεγάλη νίκη για την ομάδα του Ηρακλείου στην πρεμιέρα

ΟΦΗ – Άρης 3-2: Μεγάλη νίκη για την ομάδα του Ηρακλείου στην πρεμιέρα

Πολύ μεγάλη νίκη για τον ΟΦΗ επί του Άρη, σε ματσάρα στο «Γεντί Κουλέ»

Από την αρχή του αγώνα, η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας ήταν καλύτερη και απειλούσε, με τον Μανδά να κάνει μία σέντρα 51 μέτρων στο 17′, βρήκε τον Ντικό, ο οποίος με τη σειρά του «χόρεψε» τον Φαμπιάνο και νίκησε τον Χουτεσιώτη.

Στο 38′, οι Κρητικοί βρήκαν και δεύτερο γκολ, με τον Βούρο να κάνει μια σέντρα, που κέρδισε την κεφαλιά ο Μπάκιτς, ο Τοράλ πρόλαβε και την πλάσαρε όσο χρειαζόταν στον Τοράρινσον, και με ωραία κίνηση την έστρωσε για να «εκτελέσει» τον Χουτεσιώτη, με την μπάλα να βρίσκει στον Φαμπιάνο.

Ο Άρης βρήκε γρήγορα το γκολ της μείωσης, με τους Θεσσαλονικείς να κάνουν ωραία συνεργασία και να μπερδεύουν την άμυνα του ΟΦΗ, με τον Μοντόγια να βρίσκει όμορφα τον Μορόν, που από κοντά νίκησε τον Μανδά, που ήταν εξουδετερωμένος.

Ο Τόλης Τερζής έκανε αναγκαστική αλλαγή με την έναρξη του δευτέρου μέρους, με τον Ντουκουρέ να παίρνει την θέση του Ζουλ, ο οποίος μάλιστα βοήθησε αρκετά στην αμυντική λειτουργία του ‘Αρη, καθώς «έκοψε» όσες φάσεις του ΟΦΗ θα μπορούσαν να μετουσιωθούν σε γκολ.

Τελικά, μετά από αρκετές προσπάθειες του Λουίς Πάλμα από εκτελέσεις φάουλ, βρήκε τον Φαμπιάνο, χιλιοστά από το να βγει οφσάιντ, που έβαλε γκολ με προβολή από κοντά.

Ο Άρης βρισκόταν μερικά λεπτά από τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως ο συνήθης ύποπτος των Κρητικών, Χουάν Νέιρα, βρέθηκε στην κατάλληλη θέση και έκανε το 3-2, με την φάση να είναι καρμπόν εκείνη από το γκολ στην Φλωρεντία, με τη μόνη διαφορά να είναι ο σκόρερ και ο παίκτης που έκανε την ασίστ. Δηλαδή, Αμπάντα-Μοσκέρα συνεργάστηκαν και έκρυψαν την μπάλα, με τον Αμπάντα αυτή τη φορά να παίρνει την ασίστ, και να δίνει «πάρε-βάλε» στον Νέιρα που «εκτόξευσε» το «Γεντί Κουλέ».

ΟΦΗ (Νταμπράουσκας): Μανδάς, Βούρος, Καρώ (76′ Πασαλίδης), Λαμπρόπουλος, Λάρσον, Τοράρινσον (84′ Αμπάντα), Μεγιάδο, Γκαγιέγος, Μπάκιτς (84′ Νέιρα), Τοράλ (61′ Μοσκέρα), Ντίκο (76′ Φελίπε).

Άρης (Τερζής): Χουτεσιώτης, Φεράρι, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μοντόγια, Ζουλ (46′ Ντουκουρέ), Ρουπ (80′ Τζούρασεκ), Νταρίντα (90+3′ Χριστοδουλόπουλος), Πάλμα, Κάρλσον (80′ Ζαμόρα), Μορόν.

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024