Ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης με σκορ 3-0 στην Τούμπα.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μίλησε μετά το ματς, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως η ομάδα του ήταν επιθετική στο δεύτερο μέρος και ότι άξιζε τη νίκη.

Οι δηλώσεις του Ραζβάν Λουτσέσκου:

Για το ματς: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μετά από αυτό της Πέμπτης με δύσκολο αντίπαλο. Εξαιτίας αυτού δεν είχαμε πνευματική ενέργεια. Αξίζαμε τη νίκη, στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί, δεν είχαμε τον απόλυτο έλεγχο.

Στο δεύτερο επιστρέψαμε την επιθετικότητα που θέλουμε, πήραμε βοήθειες από παίκτες στην επίθεση, βοήθησαν τους αμυντικούς μέσους, είχαμε ευκαιρίες, σκοράραμε και αξίζαμε τη νίκη».

Για το ρεκόρ των περισσότερων νικών στον πάγκο του ΠΑΟΚ: «Δεν κοιτάζω το παρελθόν αλλά το επόμενο παιχνίδι. Στον ΠΑΟΚ έχω περάσει 4 χρόνια, περιτριγυρίζομαι από ανθρώπους που με αγαπούν πολύ. Είναι ένα σημαντικό κατόρθωμα, το επόμενο παιχνίδι στη Σκωτία ωστόσο έχει σημασία για μας, θα χρειαστεί μία τελείως διαφορετική προσέγγιση».