Την ήττα της πρεμιέρας από τη Νιούκαστλ άφησε πίσω της η Άστον Βίλα που επικράτησε εύκολα με 4-0 της Έβερτον για τη δεύτερη αγωνιστική της Premier League.

Η ομάδα του Ουνάι Έμερι ήταν καταιγιστική στο «Villa Park» και έκανε σεφτέ στο πρωτάθλημα με εντυπωσιακό τρόπο, κόντρα στους φιλοξενούμενους που παραμένουν χωρίς βαθμό.

Η Άστον Βίλα άνοιξε το σκορ στο 18ο λεπτό όταν ο Μπέιλι σέντραρε από δεξιά και ο ΜακΓκίν από κοντά πλάσαρε για το 1-0. Ο Λουίζ με πέναλτι στο 23′ έκανε το 2-0 και ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι αφού οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο.

Ο Μπέιλι στο 51′ με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0 για τη Βίλα και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 75′ ο Ντουράν που μόλις είχε μπει αλλαγή.

Άστον Βίλα: Μαρτίνες, Ντιν, Κας, Κονσά, Τόρες, ΜακΓκίν, Καμαρά, Λουίζ (63’ Τίλεμανς), Μπέιλι (63’ Κάρλος), Ντιαμπί (64’ Κοουτίνιο, 85’ Άρτσερ), Γουότκινς (74’ Ντουράν)

Έβερτον: Πίκφορντ, Γιανγκ, Πάτερσον, Κιν, Ταρκόβσκι, Πάτερσον, Γκέιγ (46’ Ντόμπιν), Ντουκουρέ (90+8′ Ονιανγκο), Γκάρνερ, Ονάνα, Ιβόμπι (50’ Μοπέ), Κάλβερτ Λιούιν (38’ Ντανζουμά)