Γιώργος Αυτιάς: «Δύσκολο το καλοκαίρι να κάνετε εξετάσεις»
Ο δημοσιογράφος μιλά για τη δύσκολη περιπέτεια με την υγεία του.
Στο χειρουργείο που υποβλήθηκε την επόμενη ημέρα αφότου είχε ολοκληρώσει την εκπομπή του στα τέλη Ιουλίου αναφέρθηκε ο Γιώργος Αυτιάς στον ΣΚΑΙ.
Η σοβαρή περιπέτεια υγείας του δημοσιογράφου
«Εγώ θα πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Θωμά Αρβανιτάκη, έναν εξαιρετικό γιατρό. Την επομένη που κλείσαμε την εκπομπή, έπρεπε να μπω στο χειρουργείο. Τα καταφέραμε. Δύσκολο το καλοκαίρι, πάνω από όλα η υγεία, να ακούτε τον γιατρό και να κάνετε εξετάσεις. Όλα θα πάνε καλά.
Μπροστά στα προβλήματα της υγείας να χαμογελάτε, να κρατάτε την πίστη σας και την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά. Όπως λέει η κ. Παγώνη, η τελευταία ελπίδα πριν τον Θεό είναι ο γιατρός. Ευχαριστώ δημοσίως αυτόν τον άνθρωπο» είπε ο Γιώργος Αυτιάς.
- Η εξέγερση στο Λβιβ της Ουκρανίας εναντίον των στρατολογητών
- Ισπανία: Στους 12 οι νεκροί από τη δασική πυρκαγιά στην Αλμερία
- Βενεζουέλα: Νέος βαρύτερος απολογισμός για τα θύματα του διπλού φονικού σεισμού
- Ιράν: Ενταφιάστηκε ο Αλί Χαμενεΐ απουσία του γιου και διαδόχου του Μοτζταμπά
- Ισπανία: 6 νεκροί σε δασική πυρκαγιά στην Αλμερία – Ορισμένοι βρέθηκαν μέσα στα αυτοκίνητά τους
- Η κυβέρνηση Τραμπ χαλαρώνει τους κανόνες για τις εκπομπές ρύπων από βαριά φορτηγά
- Τσεχία: Πυρκαγιά καταστρέφει 70.000 ζευγάρια παπούτσια της εμβληματικής υποδηματοποιίας Bata
- Τι είπε ο Εμπαπέ για την κατάστασή του και για την πρόκριση της Γαλλίας: «Είμαι εδώ για να κερδίσω»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442