Την πρώτη της νίκη στη φετινή Premier League πανηγύρισε η Νότιγχαμ Φόρεστ που τα… χρειάστηκε απέναντι στη νεοφώτιστη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όμως χάρη σε ένα γκολ του Κρις Γουντ στο 90ο λεπτό του παιχνιδιού επιβλήθηκε με σκορ 2-1 για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Το σύνολο του Στίβεν Κούπερ ήταν καλύτερο στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και εν τέλει μπόρεσε να φτάσει στο πολυπόθητο θετικό αποτέλεσμα που της δίνει ώθηση ενόψει της συνέχειας στη κορυφαία ποδοσφαιρική λίγκα του πλανήτη.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για η Νότιγχαμ που κατάφερε να ανοίξει το σκορ και να πάρει το προβάδισμα μόλις στο 3ο λεπτό του ματς, χάρη στο τέρμα του Ταϊβό Αβονίγι που έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να είναι πιεστικοί για να σημειώσουν κι άλλο γκολ, χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, με το 1-0 να μείνει μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου.
Όπως ακριβώς στο πρώτο 45λεπτο, έτσι και το δεύτερο ξεκίνησε με γκολ. Αυτή τη φορά όμως για τη Σέφιλντ που στο 48′ βρήκε τον τρόπο να φέρει τον αγώνα στα ίσα με δράστη τον Γκουστάβο Χάμερ. Στη συνέχεια το παιχνίδι ήταν αρκετά ανοιχτό, με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω, με φάσεις εκατέρωθεν, αφού και οι δύο ομάδες έψαχναν το τέρμα της νίκης. Η… λύτρωση ήρθε τελικά για τη Νότιγχαμ, με τον Γουντ να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Οριέ κάνοντας το 2-1 και χαρίζοντας τους τρεις βαθμούς στους «κόκκινους».
Χωρίς τον Νίκολα Μίροτιτς ταξίδεψε η Μονακό στην Αθήνα, για τις αναμετρήσεις με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της φάσης των playoffs για την Ευρωλίγκα. - Τι δήλωσε ο Ντιαλό.
Σε συνέντευξή του σε ρουμάνικο Μέσο, ο Ραζβάν Λουτσέσκου χαρακτήρισε ως τους δύο πιο δύσκολους μήνες της ζωής του, μετά τον θάνατο του πατέρα του Μιρτσέα και τον χαμένο τελικό Κυπέλλου με τον ΟΦΗ.