Παρασκευή 03 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Νέα Φιλαδέλφεια: Έξι από τους Κροάτες χούλιγκαν είχαν συλληφθεί στην Αθήνα και στο παρελθόν - Τι αναφέρει ο Κούγιας για τα επεισόδια

Νέα Φιλαδέλφεια: Έξι από τους Κροάτες χούλιγκαν είχαν συλληφθεί στην Αθήνα και στο παρελθόν – Τι αναφέρει ο Κούγιας για τα επεισόδια

Τι αναφέρει ο γνωστός ποινικολόγος

Για «κακοφτιαγμένο σενάριο της αστυνομίας» για τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια, που οδήγησαν στη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή, κάνει λόγο ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει και την υπεράσπιση ενός εκ των Ελλήνων κατηγορουμένων, οπαδού του Παναθηναϊκού.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε αποκαλύψει και το in, μια μικρή ομάδα των Κροατών είχε βρεθεί ξανά στην ελληνική πρωτεύουσα πριν από μερικά χρόνια –συγκεκριμένα τον Νοέμβριο 2015- με τον ίδιο σκοπό, να λάβουν μέρος σε επεισόδια μεταξύ οργανωμένων οπαδών.

«Με καθυστέρηση σχεδόν 10 ημερών, ενώ αυτό έπρεπε να έχει γίνει από την πρώτη μέρα, αφού η διαδικασία της σημάνσεως γίνεται αμέσως μετά τη σύλληψη, το κακοφτιαγμένο αυτό σενάριο της αστυνομίας κατέρρευσε, αφού διαπιστώθη ότι τουλάχιστον 6 οπαδοί από τους 102 που συνελήφθησαν, και δεν γνωρίζουμε πόσοι ακόμη από αυτούς που διέφυγαν την σύλληψη, όχι μόνο γνώριζαν την Αθήνα, όχι μόνο γνώριζαν πού είναι το στάδιο της ΑΕΚ, αλλά και ότι προ 8ετιας είχαν συλληφθεί στην Αθήνα για αντίστοιχα επεισόδια, αποδεικνυόμενης με αυτό τον τρόπο της απόλυτης αθωότητος του εντολέως μου», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο δικηγόρος.

Τι καταγγέλλει ο Κούγιας

Από τα αιματηρά επεισόδια τραυματίστηκε, άγνωστο από ποιον και πώς, ένας εκ των κροατών χούλιγκαν.

Μεταξύ άλλων, ο Αλέξης Κούγιας, αναφέρεται στον τραυματισμό του, κατηγορώντας για τον τραυματισμό του, τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Μαχαίρια σε αυτό το φονικό ραντεβού δεν είχαν μόνο οι Κροάτες, αλλά και οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ, αφού ένας εκ των Κροατών εγκληματιών σε αυτή τη φονική συμπλοκή φέρει 7 τραύματα από μαχαίρι, ευτυχώς γι’ αυτόν όχι θανατηφόρα, χωρίς να έχει συλληφθεί ούτε ένας εγκληματίας οπαδός της ΑΕΚ που διέπραξε εις βάρος του Κροάτη απόπειρα ανθρωποκτονίας».

Κάτι που δείχνει, συνεχίζει ο κ. Κούγιας,  «ότι η διαδικασία των συλλήψεων ήταν προκατειλημμένη, ατελής και ατυχής για την αστυνομία» .

Sports in

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός 88-95: Το έκανε 2-2 και… βλέπει Βερολίνο

Ο Παναθηναϊκός έκαμψε την αντίσταση της Μακάμπι Τελ Αβίβ επικρατώντας με 95-88, ισοφάρισε τη σειρά σε 2-2 και θα παίξει την πρόκρισή του στο Final Four στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 03 Μαϊου 2024