Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μαρτίνεθ: «Για να προκριθείς πρέπει να ξέρεις να εκμεταλλεύεσαι τις στιγμές σου»

Μαρτίνεθ: «Για να προκριθείς πρέπει να ξέρεις να εκμεταλλεύεσαι τις στιγμές σου»

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε για την πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Γκενκ ενώ στάθηκε και στον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο που έκρινε τα πάντα με το γκολ που πέτυχε.

Ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στα playoffs του Europa League με το 1-1 επί της Γκενκ και ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV για το ματς αλλά και για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Ο Ισπανός έδωσε συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και πλέον στρέφει την προσοχή του στην πρεμιέρα της Super League και το πρώτο ματς με την Τσουκαρίτσκι.

Όσα είπε ο Μαρτίνεθ:

Για το ματς: «Συγχαρητήρια στον κόσμο μας και σε όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού. Όπως γνωρίζαμε έτσι έγινε. Υπήρχαν στιγμές που υποφέραμε στο παιχνίδι. Για να προκριθείς πρέπει να ξέρεις να εκμεταλλεύεσαι τις στιγμές σου και να αντέχεις όταν ο αντίπαλος σε πιέζει».

Για τον Αλεξανδρόπουλο: «Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, σε όλους του παίκτες. Πραγματικά βοήθησε παρότι δεν είναι στο 100% της προετιμασίας του. Είμαστε παρά πολύ χαρούμενοι για όλη την ομάδα, πρέπει να ισορροπήσουμε το επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Είναι πολύ περισσότερα πράγματα, όχι μόνο η φυσική κατάσταση, να δεθούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι, γενικότερα πρέπει να γεφυρώσουμε κάποια πράγματα. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε πολλές φορές την μπάλα. Δεν είχαμε την ένταση που θέλαμε. Στα τέσσερα ημίχρονα σε αυτόν τον γύρο η ομάδα ήταν στο 70%, κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε».

Sports in

«Μονόδρομος» το VAR και στο μπάσκετ – Εφαρμογή στο τελευταίο κρίσιμο δίλεπτο και για όλες τις αποφάσεις

Μια είναι η λύση για να μπει τέλος σε «εμετικές» διαιτησίες, όπως αυτή που είδαμε στο Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα το βράδυ της Τρίτης

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024